Καρεμπέ: «Δεν είναι στην ατζέντα μας ο Μήτρογλου-παρακολουθούμε τον Οζκάν»

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε στα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης πριν τον αγώνα με τη Μπασάκσεχιρ  για τον Μήτρογλου αλλά και για έναν νέο στόχο της ομάδας, τον διεθνή άσο με την Τουρκία Μεχμέτ Οζκάν.

Καρεμπέ: «Δεν είναι στην ατζέντα μας ο Μήτρογλου-παρακολουθούμε τον Οζκάν»

Στο περιθώριο του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπασάκσεχιρ (7/8, 20:45 Νovasports1HD) ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε σε τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης για τους μεταγραφικούς στόχους των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» ανέφερε πως η περίπτωση Μήτρογλου δεν απασχολεί την ομάδα, και πως άλλος είναι ο παίχτης που έχει μπει στα «ραντάρ» τους, Ο 20χρονος Μεχμέτ Οζκάν, διεθνής με την Τουρκία παίκτης της Εσκισεχίσπορ, που πέρυσι είχε 2 ασίστ σε 34 αναμετρήσεις.

Αναλυτικά ο Καρεμπέ δήλωσε:

«Δεν είναι στην ατζέντα μας η μεταγραφή του Μήτρογλου. Στην Τουρκία υπάρχουν πολύ καλοί νέοι παίκτες. Πολλά ταλέντα. Εμείς παρακολουθούμε μεταξύ άλλων τον Οζκάν της Εσκισεχίσπορ. Είναι ένας από τους παίκτες που κοιτάμε». Πρόκειται για τον 20χρονο διεθνή Τούρκο μέσο, Μεχμέτ Οζκάν, που πέρυσι είχε 2 ασίστ σε 34 αναμετρήσεις»

Δεν θα συναντήσει «καυτή» ατμόσφαιρα ο Ολυμπιακός

VIDEO: O Ολυμπιακός στο «Fatih Terim Stadium»

Μαρτίνς: «Εχουμε τα όπλα για να εκπλήξουμε την Μπασακσεχίρ»