Θύρα 7: «Υπέρ της ΕΙΡΗΝΗΣ, κατά των διαχωρισμών»

Η Θύρα 7 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε πως το πέταλο των οργανωμένων θα παραμείνει κλειστό στο αποψινό (20:00, One Channel) φιλικό με την Σαχτάρ Ντόνετσκ

Θύρα 7: «Υπέρ της ΕΙΡΗΝΗΣ, κατά των διαχωρισμών»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο το βράδυ (20:00, One Channel) την Σαχτάρ Ντόνετσκ σε φιλικό αγώνα για την ενίσχυση των προσφύγων από την Ουκρανία.

Η Θύρα 7 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό πως το πέταλο των οργανωμένων θα παραμείνει κλειστό ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την μη αναγνώριση των πολέμων σε Κύπρο και Σερβία με το «τον ίδιο ζήλο» που καταδικάστηκε η επίθεση στην Ουκρανία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΚΛΕΙΣΤΟ το πέταλο της ΘΥΡΑΣ 7

Με αφορμή τον σημερινό φιλικό αγώνα της ομάδας μας,ενημερώνουμε ότι η θέση μας είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ!

Η ΘΥΡΑ 7 δεν μπαίνει σε διαδικασία διαχωρισμού των οπαδών της,είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ οπαδικό κίνημα στην Ελλάδα,σε αυτήν ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ όλες οι απόψεις και θεωρούνται ΙΣΟΤΙΜΕΣ και ΣΕΒΑΣΤΕΣ!

ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΤΑΙ σε πολιτικά παιχνίδια που οδηγούν σε άδικους πολέμους και θανάτους αμάχων και αθώων πολιτών!

Ο συγκεκριμένος πόλεμος που ξεκίνησε από το 2014 και έχει στιγματιστεί από εγκλήματα και των ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ πρέπει να σταματήσει!

Δεν έχει σημασία αν τους πολέμους τους κάνουν οι ΗΠΑ,ή η Ρωσία!

Όπως ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τον συγκεκριμένο πόλεμο στην Ουκρανία,με τον ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ έπρεπε να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ από όλους και η επίθεση του ΝΑΤΟ στη Σερβία το 1999,όπως και τόσοι άλλοι πόλεμοι στο παρελθόν!

Να θυμίσουμε στον Κύριο Ζελένσκι,ότι υπάρχει ευρωπαϊκό κράτος,πέραν της Ουκρανίας που εδώ και 48 χρόνια βρίσκεται στο έδαφος της κατοχικός στρατός και είναι η ΚΥΠΡΟΣ!

Ίσως οι σχέσεις του με την Τουρκία,τον έκαναν να το ξεχάσει...

Πέραν όλων των παραπάνω οι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ δεσμοί μας με άλλες ομάδες,δεν μας επιτρέπουν να ταχθούμε υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ,ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα κρατήσουμε το πέταλο μας ΚΛΕΙΣΤΟ!

Η ΘΥΡΑ 7 δεν είναι υπέρ των διαχωρισμών!

Είμαστε υπέρ της ΕΙΡΗΝΗΣ,στηρίζουμε κάθε προσπάθεια ώστε να επανέλθει αυτή και να σταματήσουν να χάνονται μάταια ανθρώπινες ζωές!

Όλοι στο Παπαστράτειο σήμερα στις 19:15 για τον αγώνα της ομάδας Πόλο, να πάρουμε την πρόκριση!

Υ.Γ 1 ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Υ.Γ 2 NO POLITICA»