Φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και μήνυμα ειρήνης

Ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι έκλεισε ο Ολυμπιακός, αφού το Σάββατο το βράδυ θα υποδεχτεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και μήνυμα ειρήνης

Άλλαξαν τα αγωνιστικά πλάνα του Ολυμπιακού, αλλά αυτό έγινε για καλό σκοπό. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε προγραμματίσει να δώσει ρεπό στους παίκτες του, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

Οι Πειραιώτες το Σάββατο το βράδυ θα φιλοξενήσουν στο "Γ. Καραϊσκάκης" τη Σαχτάρ Ντόνετσκ σε ένα πολύ σημαντικό φιλικό παιχνίδι. Οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν την ουκρανική ομάδα σε ένα ματς με το οποίο θέλουν να στείλουν και μήνυμα ειρήνης σε όλο τον κόσμο.

Με εξαίρεση τη U19 της Ντιναμό Κιέβου καμία άλλη ουκρανική ομάδα δεν έχει αγωνιστεί μετά τη στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας. Η Σαχτάρ Ντόνετσκ θα γίνει έτσι η δεύτερη ομάδα που θα παίξει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι και αυτό θα γίνει στο φαληρικό γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κλείσει αυτό το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με την ουκρανική ομάδα και γίνεται αντιληπτό ότι τα βλέμματα όλου του κόσμου θα βρίσκονται στο "Γ. Καραϊσκάκης" το Σάββατο το βράδυ.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες το 2006 για το Champions League, ενώ το 2007 έπαιξαν φιλικό παιχνίδι στο φαληρικό γήπεδο. Εκείνο το ματς διεξήχθη στο πλαίσιο της μεταγραφής του Νέρι Καστίγιο στην ουκρανική ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Το Σάββατο 9 Απριλίου, στις 20:00 ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα υποδεχτεί την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ σε ένα διεθνή φιλικό αγώνα για την Ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου. Πρόκειται για τον πρώτο από μία σειρά φιλικών αγώνων της ουκρανικής ομάδας με κορυφαίoυς συλλόγους στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προσέλθουν στο γήπεδο με το εισιτήριο διαρκείας τους ή με απλό εισιτήριο αξίας 10 ευρώ. Όλα τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν για οικονομική στήριξη των Προσφύγων.