Αποθέωση στη Γουινέα για Αγκιμπού Καμαρά

Το πρώτο γκολ του Αγκιμπού Καμαρά στο Champions League απασχόλησε με ενθουσιασμό τους συμπατριώτες του νεαρού άσου του Ολυμπιακού.

Αποθέωση στη Γουινέα για Αγκιμπού Καμαρά

Με τον Καμαρά που συνήθως ασχολούνται στη Γουινέα είναι ο Μαντί, αλλά αυτή τη φορά τα ΜΜΕ στην αφρικανική χώρα είχαν πρώτο θέμα στις ποδοσφαιρικές αναφορές τους τον Αγκιμπού!

Το γκολ που πέτυχε ο 20χρονος μεσοεπιθετικός στην αναμέτρηση με την Λουντογκόρετς και οδήγησε στην ισοφάριση του Ολυμπιακού και στη διατήρηση μεγαλων πιθανοτήτων πρόκρισης στα play off της διοργάνωσης... πανηγυρίστηκε από τους συμπατριώτες του!

Ο Αγκιμπού θεωρείται από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν πολύ σπουδαία καριέρα και ήδη έχει κληθεί στην εθνική ανδρών της Γουινέας, προτού φύγει από την Λιλ και παίξει στον Ολυμπιακό.

«Αυτό το γκολ του νεαρού άσου μπορεί να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στη συνέχεια του Champions League και να τον φέρει στους ομίλους», αναφέρουν στην πατρίδα του Αγκιμπού τονίζοντας ότι μπήκε αλλαγή προς το τέλος του αγώνα και μαζί με τον Μαντί κατάφεραν να αλλάξουν τα δεδομένα της αναμέτρησης.