Θα «ματώσει» η Νάπολι και η μεταγραφική στάση του Ολυμπιακού...

Την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει πάρει ήδη τον Κούντε για αντι-Καμαρά, η Νάπολι πρέπει να κάνει υπερβάσεις για τον μέσο από την Γουινέα. Τι έχουν πετύχει φέτος στα μεταγραφικά τους οι «ερυθρόλευκοι». 

Θα «ματώσει» η Νάπολι και η μεταγραφική στάση του Ολυμπιακού...

Το μεταγραφικό ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Μαντί Καμαρά ήταν και παραμένει δεδομένο, παρά το γεγονός ότι κάποια στιγμή οι Ιταλοί το είχαν διαψεύσει με επίσημες τοποθετήσεις. Ήταν ξεκάθαρα θέμα τακτικής για μία υπόθεση που «δουλεύει» ο μεγαλοατζέντης Μίνο Ραΐόλα και σκοπεύει να τη φέρει εις πέρας. Με τη Νάπολι να θέλει ξεκάθαρα να μειώσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, οι οποίες είναι ήδη... μειωμένες για έναν ποδοσφαιριστή που αν ήταν αλλιώς η αγορά και δεν είχαν προκύψει τα προβλήματα με την πανδημία θα κόστιζε πολύ περισσότερο από 15 εκατομμύρια.

Το ιδανικό για τον Ολυμπιακό θα ήταν να μπορούσε να κρατήσει για μία ακόμη χρονιά τον Καμαρά (τον παίκτη που έκανε και «σεφτέ» στα φετινά γκολ κόντρα στη Νέφτσι, αλλά αποβλήθηκε και έχασε τον επαναληπτικό) προκειμένου να επωφεληθεί από την αγωνιστική αξία του αλλά και ενδεχομένως να αυξήσει κι άλλο την αξία του στο διεθνές «παζάρι».

Τι έχει κάνει μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός στις μεταγραφές, με αφορμή το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Μαντί; Έχει ήδη φροντίσει να φέρει παίκτη για τη θέση του, τον Πιερ Κούντε, ο οποίος ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Πιθανώς να κάνει και άλλη κίνηση επειδή φεύγουν οι Πορτογάλοι (Πέπε, Τιάγκο), αλλά ο Βασίλης Σουρλής κερδίζει ήδη θέση στο πλάνο για τους μέσους με τις εμφανίσεις του στο Champions League.

Οι Πειραιώτες φρόντισαν να αγοράσουν τον Τόμας Βατσλίκ και μετά να παραχωρήσουν τον Ζοσέ Σα, έκλεισαν και αναμένουν τον Χένρι Ονιεκούρου για τον εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά την οποία δεν έκανε ο Μπρούμα, ενώ είναι έτοιμοι και για αριστερό μπακ για τη θέση του Χολέμπας και την «ενίσχυση» του Ρέαμπτσιουκ. Παρόλο που έχουν εσωτερικές λύσεις στο ρόστερ για κάθε περίσταση, όπως φάνηκε με τον Σισέ στο Μπακού.

Όλο αυτό λέγεται σωστός προγραμματισμός, κάτι για το οποίο κατηγορούνται όλες οι άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες και ειδικά η ΑΕΚ και ο Άρης που άργησαν να κάνουν κινήσεις και το πλήρωσαν ακριβά. Όπως και ο Παναθηναϊκός που δέχεται εντονότατη κριτική από τον κόσμο του...