Ολυμπιακός: Ανεβαίνουν οι Τούρκοι για Φορτούνη, αλλά...

Η Γαλατά κατόπιν πίεσης του Φατίχ Τερίμ επιμένει για τον Κώστα Φορτούνη, αλλά η οικονομική διάθεσή της εξακολουθεί να μην πλησιάζει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ανεβαίνουν οι Τούρκοι για Φορτούνη, αλλά...

Το ενδιαφέρον της Γαλατά για τον Κώστα Φορτούνη είναι δεδομένο, όπως και η καλή πρόταση που ετοιμάζουν ή έχουν ήδη γνωστοποιήσει οι Τούρκοι προς τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού για δυνατό και πολυετές συμβόλαιο.

Το θέμα είναι ότι η προσφορά τους προς τον Ολυμπιακό απέχει πολύ από τις απαιτήσεις των Πειραιωτών. Σύμφωνα με σημερινά (26/6) ρεπορτάζ, η διοίκηση της Γαλατά δέχεται πίεση από τον Φατίχ Τερίμ για να ανεβάσει την πρόταση της προς τον Ολυμπιακό, με διάθεση να φτάσει μέχρι και τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ολυμπιακός έχει τοποθετηθεί για τον παίκτη του («ο κορυφαίος Έλληνας της τελευταίας δεκαετίας») και δεν πρόκειται να πέσει κάτω από τα 7-8 εκατομμύρια ευρώ, τουλάχιστον με τις πληροφορίες που υπάρχουν, διότι ένα σενάριο θέλει τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ακόμη μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Με 3-4 εκατομμύρια τέτοια μεταγραφή προφανώς δεν μπορεί να γίνει και στην Τουρκία λένε ότι θα υπάρξει συνάντηση των δύο ομάδων και σκληρές διαπραγματεύσεις, διότι η Γαλατά θέλει οπωσδήποτε να αποκτήσει τον διεθνή άσο.