Super League: Ο Βόλος στην εξάδα, πρώτη νίκη για Λαμία! (πρόγραμμα, βαθμολογία, highlights)

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 την ΑΕΚ και αποσπάστηκε από τους διώκτες του. Η ΑΕΛ έκοψε δύο βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ισοφάρισε 1-1 στις καθυστερήσεις. Εντυπωσιάζει ο Απόλλων Σμύρνης, που πέρασε και από τα Γιάννενα (1-3), στην εξάδα ο Βόλος που νίκησε και τον Ατρόμητο (1-0). Στο 0-0 έμειναν Παναθηναϊκός και Αστέρας στην ακατάλληλη για ποδόσφαιρο Λεωφόρο, ενώ σημαντικές ανάσες πήραν ο Παναιτωλικός (2-1 τον ΟΦΗ) και η Λαμία (2-0 τον Άρη). Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής, η βαθμολογία και τα highlights.

Super League: Ο Βόλος στην εξάδα, πρώτη νίκη για Λαμία! (πρόγραμμα, βαθμολογία, highlights)

Με δύο γκολ του Ελ Αραμπί και ένα του Ματιά Βαλμπουενά, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και την άφησε στο -11 από την κορυφή της βαθμολογίας!

Ο ΠΑΟΚ γλίτωσε την ήττα από την ΑΕΛ στις καθυστερήσεις, καθώς ο Βιεϊρίνια με πέναλτι ισοφάρισε (1-1) το εκπληκτικό γκολ που είχε πετύχει ο Πινακάς.

Ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει να εντυπωσιάζει εκτός έδρας! Κέρδισε 3-1 τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, πετυχαίνοντας την 3η σερί νίκη μακριά από τη Ριζούπολη, όπου τελευταία φορά έχασε στις 3 Νοεμβρίου!

Με ένα γκολ ακυρωμένο από το VAR και τεράστιες χαμένες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε απογοητευμένος από τη Λεωφόρο, με το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Παναθηναϊκό των απουσιών -λόγω κορονοϊού.

Στο Αγρίνιο, έπειτα από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 55' με τον Στάικο, αλλά δύο γκολ των γηπεδούχων μέσα σε διάστημα δύο λεπτών (83'-85), από τους Μανθάτη και Λιάβα, τούς χάρισαν μια πολύτιμη για τη συνέχεια νίκη.

Στα δύο παιχνίδια της Δευτέρας, οι γηπεδούχοι είχαν την τιμητική τους. Αρχικά ο Βόλος επικράτησε και του Ατρόμητου με το μίνιμουμ σκορ για να βρεθεί εκ νέου στην πρώτη εξάδα, ενώ λίγο αργότερα η Λαμία πέτυχε την παρθενική νίκη της στη σεζόν, επικρατώντας καθαρότατα του Άρη!

Το προφίλ της 14ης αγωνιστικής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Παναθηναϊκός - Αστέρας 0-0

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 2-1
(83' Μανθάτης, 85' Λιάβας - 55' Στάικος)

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 1-1
(69' Πινακάς - 90'+6' πέν. Βιεϊρίνια)

ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης 1-3
(7' αυτ. Λισγάρας / 43' πεν. Φατιόν, 72' Ιωαννίδης, 83' Τσιλούλης)

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 3-0
(13', 70' Ελ Αραμπί, 93' πέν. Βαλμπουενά)

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Βόλος - Ατρόμητος 1-0
(36' Περέα)

Λαμία - Άρης 2-0
(8', 17' Αραμπούλι)

Δείτε όλα τα γκολ από τις επτά αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ