Παναθηναϊκός- Αστέρας Τρ.0-0: Έχασαν ευκαιρία οι Αρκάδες…(highlights)

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης στη Λεωφόρο με τους φιλοξενούμενους να νιώθουν αδικημένοι από το αποτέλεσμα χάνοντας πολλές ευκαιρίες

 

Παναθηναϊκός- Αστέρας Τρ.0-0: Έχασαν ευκαιρία οι Αρκάδες…(highlights)

Ο Αστέρας Τρίπολης θα μπορούσε να είναι πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια και να καταφέρει να φύγει με το… τρίποντο από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς αναδείχθηκε τελικά ισόπαλος 0-0 με τον Παναθηναϊκό.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και είχαν καταφέρει να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι οι χαφ των γηπεδούχων δεν πίεζαν, ούτε κρατούσαν τη μπάλα στην κατοχή τους.

Έτσι «χτυπούσαν» αριστερά στην πλευρά του Χουάνκαρ, που έπαιζε αναγκαστικά δεξί μπακ και προκαλούσαν ρήγματα στην «πράσινη» άμυνα.

Τους ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ του Κρέσπι, καθώς ο εκτεθειμένος Μπαράλες είχε συμμετοχή στη φάση, ενώ στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός με τον Αϊτόρ να είναι δραστήριος δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, τις οποίες οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ.

Και πάλι όμως ο Παναθηναϊκός ήταν ασύνδετος, χωρίς αλληλοκαλύψεις και με σαφές πρόβλημα «χημείας» στο παιχνίδι του, μια και του έλλειπαν οι τρεις βασικοί του χαφ (Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες).

Οι Αρκάδες μπήκαν στο ματς πιο δραστήρια στο β’ μέρος και με τον Σίτο να πιέζει τον Χουάνκαρ έφτιαξαν φάσεις. Μόνο που ο Διούδης ήταν σε καλή ημέρα και αποτέλεσε τον «βράχο» μπροστά στο τέρμα του Παναθηναϊκού που είχε τεράστια προβλήματα.

Μάλιστα ο Μπόλονι έβγαλε τον Μπουζούκη και πέρασε δεξί χαφ τον Ιωαννίδη με τον Αϊτόρ πίσω από τον Καρλίτος και ο Παναθηναϊκός… σταμάτησε να παίζει!

Κανένας συνδυασμός, καμία ενέργεια, πολύ κακό ποδόσφαιρο και ο Διούδης πίσω να… βγάζει επιπλέον χέρια και πόδια για να αποκρούει τα διαδοχικά σουτ των φιλοξενουμένων!

Με βάση τα δεδομένα του αγώνα, αλλά και την εικόνα του παιχνιδιού ο Αστέρας πρέπει να νιώθει αδικημένος από το αποτέλεσμα με το 0-0, αν και οι «πράσινοι» λόγω της κατάστασης είχαν σύνθεση ανάγκης…

Μικρογραφία


Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Γήπεδο: «Απόστολος Νικολαΐδης»

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)


Σκόρερ: -

Κίτρινες: Βέλεθ (23’), Μπουζούκης (55’), Αλεξανδρόπουλος (56’), Σένκεφελντ (81’) – Ριέρα (40’), Βαλιέντε (66’), Κώτσιρας (90’)

Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μπόλονι): Διούδης, Ζαγαρίτης, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ- Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μπουζούκης (66’ Ιωαννίδης), Αϊτόρ (λ.τ. 82’ Αθανασακόπουλος), Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος (76’ Μακέντα)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Καστάνιο, Άλβαρες, Σίτο (64’ Καπίγια), Μουνάφο (92’ Φερνάντεζ ), Βαλιέντε, Ριέρα (64’ Φερνάντεθ), Κρέσπι (87’ Τιλίκα ), Μπαράλες