Βόλος - Ατρόμητος 1-0: «Έπιασε» τον Παναθηναϊκό με Περέα (highlights)

Με σκόρερ τον Περέα στο 36' ο Βόλος επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και...έπιασε τον Παναθηναϊκό στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Στο 96' ο τερματοφύλακας Ανδρέας Γιαννιώτης άγγιξε το 1-1 στην τελευταία φάση του αγώνα.  

Βόλος - Ατρόμητος 1-0: «Έπιασε» τον Παναθηναϊκό με Περέα (highlights)

Ο Βόλος μπήκε με το δεξί στο 2021 και όχι μόνο βρίσκεται ξανά στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας αλλά...έπιασε και τον Παναθηναϊκό στην πέμπτη θέση.

Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου με γκολ του Περέα (κεφαλιά) στο 36' της αναμέτρησης, όπου οι Θεσσαλοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα.

Ο Ατρόμητος είχε κάποιες καλές στιγμές, χωρίς να εντυπωσιάσει, με κορυφαία βέβαια αυτή του 96' με τον Ανδρέα Γιαννιώτη να έχει ανέβει ψηλά στην τελευταία φάση του αγώνα και λίγο έλειψε με προβολή να γράψει το 1-1 αλλά ο Μήτογλου απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

«ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ»

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

ΒΟΛΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Σκόρερ: 36’ Περέα

Κίτρινες: Κωτσόπουλος, Μπαριέντος, Ντεντάκης, Νταβιώτης, Φεράρι, Κλέιμαν

ΒΟΛΟΣ (Λόπεθ): Κλέιμαν – Ντεντάκης, Μήτογλου, Σάντσες, Φεράρι – Ριένστρα, Μπαριέντος – Μπαρτόλο (75’ Ρενάτο Σάντος), Περέα, Ουάρντα (91' Γκρίλο) – Δουβίκας 6 (70’ Κιάκος)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Γιαννιώτης – Κιβρακίδης (61’ λ. τρ. Νταβιώτης), Γούτας, Στρούγγης, Γκαλβάο – Σάλομον, Γκάλο – Ενσικουλού (61’ Μανούσος), Μουνίθ (71’ Ραμπέγιο), Χριστοδουλόπουλος (61’ Αγκάγιεφ) – Κωτσόπουλος (80’ Μάτιτς)