Σα: «Να μείνουμε στην κορυφή - Είμαι «δεμένος» με την Πόρτο»

Ο Ζοζέ Σα μίλησε στην πορτογαλική O' Jogo για τον Ολυμπιακό, την πρώην ομάδα του Πόρτο αλλά και… τον Αμπέλ Φερέιρα.

Σα: «Να μείνουμε στην κορυφή - Είμαι «δεμένος» με την Πόρτο»

Συνέντευξη στην πορτογαλική O' Jogo έδωσε ο Ζοζέ Σα, με αφορμή φυσικά τη «μάχη» του Ολυμπιακού με την Πόρτο. Ο 27χρονος γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων», μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία του Ολυμπιακού, ενώ σχολίασε και αυτή της Πόρτο με την οποία όπως είπε είναι «δεμένος».

«Βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του Σα, ο οποίος μάλιστα ρωτήθηκε και για την αποχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ κι αν αυτή ευνόησε τον Ολυμπιακό.

«Ειλικρινά δεν ξέρω. Στην πραγματικότητα δεν γνωρίζω αν έχει κάποια συνέπεια ή όχι η αποχώρηση του, αλλά από τότε που αποχώρησε, έχουν αρχίσει και σημειώνουν περισσότερες νίκες» ήταν η απάντηση του Σα.

Κληθείς να σχολιάσει τη φετινή πορεία της πρώην ομάδας του Πόρτο, ο Σα είπε: «Το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμη στο ξεκίνημα και πολλά μπορούν να αλλάξουν. Οι ομάδες είναι ισχυρότερες και αυτό είναι καλό. Είμαι δεμένος με την Πόρτο και δεν ελπίζω απλά, αλλά πιστεύω πως δεν θα παραμείνει στην τρίτη θέση».