Ανατροπή με Σεμέδο: «Η Λίβερπουλ δεν θα πάρει κεντρικό αμυντικό τον Ιανουάριο»

Ανατροπή δεδομένων σχετικά με το μέλλον του Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό φέρνει δημοσίευμα αγγλικής εφημερίδας που κάνει λόγο για απόφαση του τεχνικού της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, να μην προβεί στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού τον Ιανουάριο.

Ανατροπή με Σεμέδο: «Η Λίβερπουλ δεν θα πάρει κεντρικό αμυντικό τον Ιανουάριο»

Δεν θα πάρει τελικά κεντρικό αμυντικό η Λίβερπουλ στη μεταγραφική περίοδο του ερχόμενου Ιανουαρίου!

Αυτό αναφέρει σε σημερινό (16/11) δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», διευκρινίζοντας ότι ο Γιούργκεν Κλοπ έχει αποφασίσει να κινηθεί με λύσεις εκ των έσω στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Τονίζει ότι ο Γερμανός προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας σκοπεύει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα στην οπισθοφυλακή με τους υπάρχοντες παίκτες και να μην προχωρήσει στην απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή τον πρώτο μήνα του νέου έτους.

Η εξέλιξη αυτή βεβαίως αφορά και τον Ολυμπιακό, καθώς τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μπαράζ δημοσιευμάτων ότι οι «ρεντς» θα κινηθούν σοβαρά για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο προκειμένου να ενισχύσουν το κέντρο άμυνάς τους που μαστίζεται από τραυματισμούς.

Ολυμπιακός: Τι τρέχει με Λίβερπουλ και Σεμέδο

Μάλιστα μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο είχαν δει το φως της δημοσιότητας και ποσά που ήταν διατεθειμένη να δώσει η Λίβερπουλ για την αγορά του Πορτογάλου στόπερ.

Mirror: H πρόταση της Λίβερπουλ στον Ολυμπιακό για τον Σεμέδο

Έτσι, οι νταμπλούχοι Ελλάδας μπορούν τώρα να... κοιμούνται πιο ήσυχοι τα βράδια, έχοντας εξασφαλίσει άλλωστε τον Σεμέδο με νέο συμβόλαιο και βλέποντας έναν δυνάμει «μνηστήρα» να κάνει προς το παρόν πίσω, τουλάχιστον έως το ερχόμενο καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι η Λίβερπουλ αυτόν τον καιρό έχει ξεμείνει σχεδόν από κεντρικούς αμυντικούς, καθώς τραυματίες είναι ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και ο Τζο Γκόμεζ. Ο μεν Ολλανδός θα χάσει όλη τη σεζόν, ο δε Άγγλος παίζεται αν θα προλάβει ένα μικρό μέρος στα τελειώματα της αγωνιστικής περιόδου.