Mirror: H πρόταση της Λίβερπουλ στον Ολυμπιακό για τον Σεμέδο

Το ποσό που είναι διατεθειμένη να δαπανήσει η Λίβερπουλ για να κάνει δικό της τον Ρούμπεν Σεμέδο, στον οποίο προσφέρει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Mirror: H πρόταση της Λίβερπουλ στον Ολυμπιακό για τον Σεμέδο

Σύμφωνα με την αγγλική Mirror, η Λίβερπουλ θα καταθέσει πρόταση 11 εκατομμυρίων ευρώ στον Ολυμπιακό, ώστε να κάνει δικό της τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Ολυμπιακός: Τι τρέχει με Λίβερπουλ και Σεμέδο

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Γιούργκεν Κλοπ επιθυμεί την αγορά του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού από τους Πρωταθλητές Ελλάδας και ότι η διοίκηση της Λίβερπουλ θα καταθέσει πρόταση λίγο πάνω από τα 10 εκατομμύρια.

Στον παίκτη δε, οι Πρωταθλητές Αγγλίας θα προσφέρουν 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα έρχεται λίγες ώρες μετά το ρεπορτάζ της Daily Star, που ανέφερε ότι η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να δαπανήσει έως και 20 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Λίβερπουλ: Θέλει τον Σεμέδο, ζήτησε είκοσι εκατομμύρια ο Ολυμπιακός

Από τον Ολυμπιακό πάντως, αυτό που προκύπτει είναι ότι δεν συζητούν την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με χρήματα λιγότερα των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι οι ερυθρόλευκοι το περασμένο καλοκαίρι απέρριψαν πρόταση της Μπενφίκα, που ήταν μεγαλύτερη των 11 εκατομμυρίων ευρώ και αργότερα "έδεσαν" τον Σεμέδο με νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.