EuroCup: Οι MVP της 4ης αγωνιστικής Κάιλ Γκάι και Νικ Ονγκέντα

MVP της 4ης αγωνιστικής στο EuroCup, ο Κάιλ Γκάι της Τενερίφης και ο Νικ Ονγκέντα της Μανρέσα, με 30 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

EuroCup: Οι MVP της 4ης αγωνιστικής Κάιλ Γκάι και Νικ Ονγκέντα

Ο Κάιλ Γκάι με ρεκόρ καριέρας 26 πόντους (5/8 τρίποντα), 6 ασίστ, 1 ριμπάουντ και ένα κλέψιμο, βοήθησε την Τενερίφη να κερδίσει στην έδρα της Φρανκφούρτης με 104-94. Επίσης η Τενερίφη με νέο ρεκόρ του EuroCup με 43 πόντους στην τρίτη περίοδο, ενώ ισοφάρισε το ρεκόρ με 73 πόντους στο ημίχρονο.

Ο Ονγκέντα που σημείωσε 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 1 τάπα οδήγησε τη Μανρέσα στη νίκη με 108-88 κόντρα στην Ρόμα.

Το υψηλότερο PIR όμως το είχε ο πρώην γκαρντ του Άρη και νυν της Τόφας, Μπράις Τζόουνς, με 33 βαθμούς στην αξιολόγηση και με 32 πόντους, όμως η ομάδα του ηττήθηκε στην παράταση από την Νάπολι.

Ο Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ του Άρη, ήταν πολύ κοντά στον τίτλο του MVP, καθώς πέτυχε double-double με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ, στην νίκη επί της Ροστόκ Σίγουλβς, συγκεντρώνοντας 29 βαθμούς αξιολόγησης.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110