Σουάρες: «Μπορούμε το πρωτάθλημα»

Ενθουσιασμένος με την επιλογή του να φορέσει την φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης, εμφανίστηκε, σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα Marca, ο Λουίς Σουάρες.

Σουάρες: «Μπορούμε το πρωτάθλημα»

«Είμαι ενθουσιασμένος με την επιλογή μου. Αυτή η ομάδα είναι ενωμένη, έχει ενθουσιασμό, είναι πεπεισμένη ότι μπορεί να επιτύχει σημαντικούς στόχους. Έχουμε ποιότητα και προσωπικότητα και το όνειρο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και δεν καταλαβαίνω γιατί το αρνούμαστε. Η La Liga μου φαίνεται πολύ πιο ισορροπημένη από ό,τι άλλα χρόνια. Πιστεύω ότι όποιος κάνει λιγότερα λάθη θα κερδίσει. Το Champions League είναι λίγο διαφορετικό», είπε ο Ουρουγουανός διεθνής επιθετικός.

«Η μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι να πετύχω κάτι σημαντικό με την Ατλέτικο. Δεν με νοιάζει αν σκοράρω, πρέπει να κερδίσω για να είμαι ευτυχισμένος. Προσπαθώ να αγνοήσω τις κριτικές, συμπεριλαμβανομένων όσων λένε για την απόδοσή μου στο Champions League. Έχω μόνο έναν τρόπο να απαντήσω. Μην τα παρατάς. Δεν σταματάω την προπόνηση, νιώθω πολύ καλά.

«Η Ατλέτικο είναι κορυφαίος σύλλογος, απαιτεί μέγιστη δέσμευση και επαγγελματισμό. Εδώ είμαστε όλοι ίδιοι ανεξάρτητα από την προσωπική μας διαδρομή. Η ομάδα μετρά και στη συνέχεια έρχονται τα άτομα. Ο Ζοάο Φέλιξ, για παράδειγμα, είναι νέος, έχει ποιότητα. Μου αρέσει να παίζω μαζί του, αλλά έχουμε την ίδια ευθύνη. Προσωπικά, παίζω και προπονούμαι με ταπεινότητα και φιλοδοξία, με στόχο πάντα τη νίκη».

πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ