«Χρυσό» συμβόλαιο Ολυμπιακού στον Σεμέδο

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό με τις αποδοχές του να αυξάνονται σημαντικά. Τι δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς για τον ποδοσφαιριστή.

«Χρυσό» συμβόλαιο Ολυμπιακού στον Σεμέδο

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ρούμπεν Σεμέδο πολιορκήθηκε στενά από ευρωπαϊκούς συλλόγους για να πάρει μεταγραφή. Αποκορύφωμα ήταν το στενό μαρκάρισμα της Μπενφίκα στον ποδοσφαιριστή. Μέχρι και ο Ζόρζε Ζέσους επιστρατεύτηκε για να επηρεάσει τον παίκτη και να τον πάρει στη Λισαβόνα.

Συμφωνία Ολυμπιακού - Σεμέδο έως το 2024!

Εκείνη την περίοδο ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τη διοίκηση να μη φύγει ο ποδοσφαιριστής. Από την πλευρά της η διοίκηση έκανε τα πάντα για να κρατήσει τον παίκτη σε τέτοιο σημείο που ανάγκασε τη Μπενφίκα να παρατήσει την υπόθεση, αφού σε κάθε της πρόταση ο Ολυμπιακός ανέβαζε τις απαιτήσεις του.

Έτσι ο Σεμέδο δεν έφυγε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, η επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς έγινε πραγματικότητα και ο βασικός του στόπερ έμεινε στην ομάδα. Σε εκείνες τις συζητήσεις που είχαν γίνει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, η διοίκηση του είχε τονίσει πως θα του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Αυτό έγινε πραγματικότητα σήμερα (23/10) με τον Ρούμπεν Σεμέδο να βάζει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος υπέγραψε έως το 2024 με τους Πειραιώτες με τη διοίκηση να του αυξάνει σημαντικά και τις αποδοχές. Συγκεκριμένα ο Σεμέδο θα έχει ετήσιες αποδοχές 1,2 εκατ. ευρώ και κλιμακωτά θα φτάσει έως το 1,5 εκατ. ευρώ.

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου μίλησε και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είπε: «Πραγματοποιήθηκε η επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Είναι παίκτης με εξαιρετική ποιότητα. Ανανέωσε επειδή το ήθελε, ανανέωσε επειδή έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται στο Champions League. Ανανέωσε επειδή στο χρόνο που προηγήθηκε “μεγάλωσε” πολύ. Είναι χαρούμενος και γνωρίζει ότι έχει χρυσή ευκαιρία να βρεθεί στο Euro», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς.