Βινάγκρε - Μπρούμα - Τιάγκο Σίλβα - Κρίστινσον: Μεταγραφικός οργασμός στον Ολυμπιακό! (vids)

Μεταγραφικός πυρετός στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ώρες, καθώς οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με Αρμίντο Μπρούμα, Ρούμπεν Βινάγκρε, περιμένουν τον Τιάγκο Σίλβα και ανακοίνωσαν τον Κρίστινσον!

Βινάγκρε - Μπρούμα - Τιάγκο Σίλβα - Κρίστινσον: Μεταγραφικός οργασμός στον Ολυμπιακό! (vids)

ΡΟΥΜΠΕΝ ΒΙΝΑΓΚΡΕ

O Bαγγέλης Μαρινάκης έκανε την υπέρβαση, καθώς φέρνει στον Ολυμπιακό τον Πορτογάλο διεθνή αριστερό μπακ, Ρούμπεν Βινάγκρε, από τη Γουλβς. Εντυπωσιακή μεταγραφή από τους Πειραιώτες, καθώς πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες της γενιάς του στην Ευρώπη, τον οποίο και γνωρίζει καλά ο συμπατριώτης του, Πέδρο Μαρτίνς. Τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού, ενώ στο συμβόλαιο θα μπει και οψιόν αγοράς.

ΑΡΜΙΝΤΟ ΜΠΡΟΥΜΑ

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται και ο Αρμίντο Μπρούμα, καθώς το πρωί της Παρασκευής (2/10) οι ερυθρόλευκοι έφτασαν σε οριστική συμφωνία με την Αϊντχόφεν για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή. Ξεπεράστηκαν και τα τελευταία εμπόδια ανάμεσα στις δύο πλευρές (ο παίκτης είχε συμφωνήσει από χθες) και το μόνο που απομένει είναι η ημέρα άφιξης του στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην ομάδα του Πέδο Μαρτίνς. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή της Αϊντχόφεν από Τρόντχαϊμ για Ολλανδία.

ΤΙΑΓΚΟ ΣΙΛΒΑ

Για το απόγευμα της Παρασκευής (2/10) έχει προγραμματιστεί η άφιξη του Τιάγκο Σίλβα, ώστε να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης θα φτάσει στη χώρα μας στις 18:25, καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού του βρήκαν εισιτήρια για σήμερα, δεδομένου ότι η άφιξή του ήταν προγραμματισμένη για αύριο Σάββατο (3/10).

Ο Πορτογάλος άσος θα περάσει από ιατρικά τεστ και θα υπογράψει, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να μπει στο αγωνιστικό πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς.

ΟΓΚΜΟΥΝΤΟΥΡ ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ

Η αρχή έγινε το πρωί της Παρασκευής, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να ανακοινώνει την απόκτηση του Ισλανδού τερματοφύλακα Όγκμουντουρ Κρίστινσον. Ο Ισλανδός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι το 2023.