Το μπάσιμο του Ολυμπιακού για Μπουφάλ και η Μπέτις

Ο Σοφιάν Μπουφάλ είναι στο… στόχαστρο του Ολυμπιακού για τα άκρα της επίθεσης του, ενώ και η Μπέτις φαίνεται να έχει μπει στο… κόλπο.

Το μπάσιμο του Ολυμπιακού για Μπουφάλ και η Μπέτις

Όλος ο μεταγραφικός μηχανισμός του Ολυμπιακού έχει φουλάρει προκειμένου να κουμπώσουν και τα τελευταία κομμάτια και να ολοκληρωθεί το παζλ της σεζόν 2020-2021. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν σημαντικές ανάγκες όπως η απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού που θα μπορέσει να καλύψει το κενό που έχει αφήσει ο Ντανιέλ Ποντένσε.

Το μπάσιμο του Ολυμπιακού για Μπουφάλ και η Μπέτις

Από τη Γαλλία διέρρευσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ασχολούνται με τον Σοφιάν Μπουφάλ, ο οποίος ανήκει στη Σαουθάμπτον. Πράγματι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει πέσει στο τραπέζι και όχι απλά αρέσει, αλλά έχουν γίνει και οι κατάλληλες κινήσεις για να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή.

Απλή ιστορία δεν είναι όπως έχουμε γράψει, αλλά δεν είναι και κάτι το απλησίαστο για τους Πειραιώτες. Η Σαουθάμπτον είχε δαπανήσει 18 εκατ. ευρώ για να πάρει τον ποδοσφαιριστή πριν τέσσερα χρόνια. Τώρα είναι εκτός πλάνων και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Μπουφάλ: Ο μάγος που «χτυπάει» ο Ολυμπιακός με τη ντρίμπλα του Μέσι (vids)

Προκειμένου να σώσει όσο είναι δυνατόν τη χασούρα οι «Άγιοι» έχουν βάλει τιμή πώλησης στα 4 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δίνει τη «μάχη» του να την κατεβάσει με δεδομένο πως ούτε ο παίκτης, ούτε η ομάδα έχουν σκοπό να ανανεώσουν το συμβόλαιο τους. Στο… κόλπο για την απόκτηση του Μπουφάλ έχει μπει και η Μπέτις, η οποία όμως θέλει να τον πάρει δανεικό και όχι να τον αγοράσει.

Τα «όργια» Ελ Αραμπί - Μπουφάλ με... Βαρέλα (vid)

Σε πρώτη φάση δεν μοιάζει να είναι σοβαρός αντίπαλος για τον Ολυμπιακό, ο οποίος προσφέρει συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή και θέλει να τον κάνει δικό του. Ακόμη και η Σαουθάμπτον δεν σκοπεύει να μπει σε διαδικασία να συζητήσει για δανεισμό ενός παίκτη που λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι του 2021.