Τα «όργια» Ελ Αραμπί - Μπουφάλ με... Βαρέλα (vid)

Η τέλεια συνεργασία του Ελ Αραμπί με τον Μπουφάλ για το Μαρόκο απέναντι στο Πράσινο Ακρωτήρι το 2016!

Τα «όργια» Ελ Αραμπί - Μπουφάλ με... Βαρέλα (vid)

Ο Σοφιάν Μπουφάλ της Σαουθάμπτον έχει μπει για τα καλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, με τον 27χρονο Μαροκινό εξτρέμ (παίζει και πίσω από τον σέντερ φορ) να έχει εξαιρετική σχέση με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και άψογη συνεργασία όποτε έπαιξαν μαζί στην Εθνική ομάδα της χώρας τους.

Στα ραντάρ του Ολυμπιακού ο Σοφιάν Μπουφάλ της Σαουθάμπτον (vid)

Ο Μπουφάλ άρχισε να παίζει για το Μαρόκο πριν από 3,5 χρόνια και τα πρώτα του παιχνίδια είχαν τη «σφραγίδα» του Ελ Αραμπί! Ήταν για την προκριματική φάση του Κόπα Άφρικα που είχε γίνει το 2017 στην Γκαμπόν, με το Μαρόκο να δίνει αγώνες εναντίον του Πράσινου Ακρωτηρίου, το οποίο είχε βασικό στόπερ τον Φερνάντο Βαρέλα του ΠΑΟΚ!

Τα ματς είχαν γίνει την άνοιξη του 2016 και στο εκτός έδρας παιχνίδι, ο Μπουφάλ είχε κάνει το ντεμπούτο του με την Εθνική Μαρόκου. Η ομάδα του είχε νικήσει με 1-0, με γκολ του Ελ Αραμπί. Στο εντός έδρας ματς, στην Καζαμπλάνκα, ο Μπουφάλ είχε κερδίσει πέναλτι στο οποίο είχε ευστοχήσει ο Ελ Αραμπί ενώ το τελικό 2-0 είχε διαμορφώσει πάλι ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού! Όλα αυτά μέσα σε ένα πεντάλεπτο, στο 56' και στο 61'!

Σε εκείνο το ματς είχε μπει αλλαγή για το Μαρόκο ο Ελ Καντουρί, ενώ είχε παίξει βασικός στόπερ ένας παλιός παίκτης του Ολυμπιακού, ο Μανουέλ Ντα Κόστα.

Εφόσον ο Ολυμπιακός καταφέρει να κάνει τη μεταγραφή του Μπουφάλ, κάτι για το οποίο παλεύει μέσω του μάνατζερ του Εμβιλά, τότε ο Ελ Αραμπί θα είναι από τους πιο χαρούμενους στον Ρέντη! Και θα περιμένει νέες καλές συνεργασίες με τον συμπατριώτη του άσο, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετικές σεζόν στην Γαλλία, ειδικά με την Λιλ, αλλά έχει καριέρα και στο ισπανικό πρωτάθλημα πέραν αυτής στην Premier League. Παίκτης που κοστολογείται αυτή τη στιγμή στα 8 εκατ. ευρώ και φυσικά μπορεί άνετα να γίνει ο βασικός εξτρέμ που ψάχνει ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την αποχώρηση του Ντανιέλ Ποντένσε.