Μπουφάλ: Ο μάγος που «χτυπάει» ο Ολυμπιακός με τη ντρίμπλα του Μέσι (vids)

Ποιος είναι ο Σοφιάν Μπουφάλ που αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού. Γιατί φεύγει από τη Σαουθάμπτον και πόσα χρήματα είχε ξοδέψει για να τον πάρει.

Μπουφάλ: Ο μάγος που «χτυπάει» ο Ολυμπιακός με τη ντρίμπλα του Μέσι (vids)

Σοφιάν Μπουφάλ, αυτός είναι ο εξτρέμ που "χτυπάει" ο Ολυμπιακός για να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσης του. Ένας ποδοσφαιριστής με τρομερό ταλέντο και απίστευτες δυνατότητες. Είναι ο παίκτης που αρέσει στον κόσμο να βλέπει, να ξεσηκώνει την κερκίδα. Βέβαια είναι και παίκτης που αρέσει στον προπονητή, διότι αν δεν μπορούσε να το κάνει αυτό δεν θα συζητάγαμε τώρα το όνομα του.

Στα ραντάρ του Ολυμπιακού ο Σοφιάν Μπουφάλ της Σαουθάμπτον (vid)

Ο Μαροκινός με γαλλικό διαβατήριο μπορεί και με το παραπάνω να καλύψει το κενό του Ντανιέλ Ποντένσε. Σε Γαλλία και Αγγλία λένε πως είναι ο μοναδικός παίκτης που "έχει την ντρίμπλα του Μέσι". Για τον 26χρονο ακραίο επιθετικό η Σαουθάμπτον έβγαλε από το ταμείο της 18 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2016 για να τον κάνει δικό της.

Τα «όργια» Ελ Αραμπί - Μπουφάλ με... Βαρέλα (vid)

Το ξεκίνημα του στους "Αγίους" ήταν εντυπωσιακό, αλλά στη συνέχεια άρχισε να χάνεται. Ο βασικός λόγος ήταν πως δεν ταίριαζε στο στυλ παιχνιδιού του Μαρκ Χιουζ. Έτσι το καλοκαίρι του 2018 έφυγε δανεικός για τη Θέλτα και επέστρεψε στη Σαουθάμπτον το καλοκαίρι του 2019.

Ο τεχνικός των "Αγίων", Ραλφ Χάσενχιουτλ παραδέχεται το ταλέντο του παίκτη όπως το παραδέχονται και όλοι στην ομάδα. Από την άλλη, όμως, δεν έχει ταιριάξει με αποτέλεσμα να του έχουν βάλει τιμή πώλησης στα 4 εκατ. ευρώ. Όταν αυτό έγινε γνωστό υπήρξαν αντιδράσεις, αλλά για τη Σαουθάμπτον είναι σημαντικό να φύγει ο παίκτης το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται την επόμενη σεζόν.

Ο Χάσενχιουτλ σε πρόσφατες δηλώσεις του για τον Μπουφάλ είχε πει: «Δεν ταιριάζει στην ομάδα μας και είναι καλύτερο για τον ίδιο να φύγει να πάει κάπου να δείξει το ταλέντο του. Είναι ο ιδανικός παίκτης για να δώσει λύσεις στην επίθεση μίας ομάδα ς και να ανοίξει άμυνες», είχε πει ο προπονητής που τον έχει εκτός πλάνων. Οι Πειραιώτες έχουν ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία διαπραγματεύσεων με την πλευρά του παίκτη για να προχωρήσει αυτή η σημαντική μεταγραφή.

Ο Μπουφάλ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την ακαδημία της Ανζέ, στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τη Λιλ, από εκεί για τη Σαουθάμπτον το καλοκαίρι του 2016, ενώ τη σεζόν 2018-2019 έπαιξε δανεικός στη Θέλτα. Σύμφωνα με τους Άγγλους ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπέτις, αλλά και της Σίβασπορ.

Δείτε τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού…