Χουάνκαρ: «Σε 5 λεπτά είπα το "ναι" στον Παναθηναϊκό» (vid)

Εύκολη ήταν η απόφαση για τον Χουάνκαρ να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού, όπως τόνισε ο ίδιος με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του «τριφυλλιού».

Χουάνκαρ: «Σε 5 λεπτά είπα το "ναι" στον Παναθηναϊκό» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στο PAO TV:

Για το πόσο του πήρε να πει το... ναι: «Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να έρθει κάποια πρόταση που θα με έπειθε για να φύγω απ' την Ισπανία. Όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Παναθηναϊκός. Μου πήρε λιγότερο από πέντε λεπτά, από τη στιγμή που έφτασε η πρόταση του Παναθηναϊκού για να αποφασίσω. Μπορώ να πω, πως δεν το σκέφτηκα καν»

Για την παρουσία των Ρόκα και Πογιάτος στον Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Το γεγονός ότι και ο τεχνικός διευθυντής και το προπονητικό τιμ είναι Ισπανοί θα με βοηθήσει στην προσαρμογή και αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για εμένα, Εγώ όμως ήρθα εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το αν θέλει να κατακτήσει τίτλους, απάντησε: «Αυτή είναι η επιθυμία μου. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία που έχει στόχο πάντα να κερδίζει. Γιατί, λοιπόν, να μην κερδίσουμε κάτι φέτος; Έχω έρθει για να δώσω το 100% και να προσηλωθώ στους στόχους της ομάδας».

Για το πώς είναι σαν παίκτης: «Είμαι ένας εργατικός παίκτης, δίνω πάντα το 100% στις προπονήσεις και τους αγώνες. Είμαι γρήγορος και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο έτσι ώστε να βοηθάω και εγώ με τη σειρά μου την ομάδα μου».

Για το αν έχει εικόνα από αγώνες του Παναθηναϊκού, επεσήμανε: «Έχω δει πολλούς αγώνες και μου έκανε εντύπωση η ατμόσφαιρα που επικρατεί. Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα που βιώνει κανείς στο γήπεδο. Βρίσκομαι εδώ για τους φιλάθλους που αγαπούν τον Παναθηναϊκό και φυσικά ως επαγγελματίας θα κάνω το καλύτερο δυνατό».