Νέο κρούσμα κορονοϊού στην Εθνική! Θετικός ο Λημνιός!

Μετά τον Κώστα Τσιμίκα, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής της Εθνικής, ο Δημήτρης Λημνιός, βρέθηκε «θετικός» στον κορονοϊό!

Νέο κρούσμα κορονοϊού στην Εθνική! Θετικός ο Λημνιός!

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές που ήταν στην αποστολή για το ματς με το Κόσοβο υποβλήθηκαν σε τεστ κορoνοϊού και ένα από τα δείγματα βγήκε θετικό.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Λημνιό του ΠΑΟΚ!

Mεταγραφή Λημνιού στην Κολονία: Τα λεφτά που παίρνει ο ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος και ο παίκτης

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, ο παίκτης μπαίνει σε αυξημένη ενεργειακή επιτήρηση, που σημαίνει ότι απαγορεύεται η συμμετοχή σε φιλικά (φυσικά όχι και επίσημα παιχνίδια) και περιορισμός κοινωνικών επαφών και μετακινήσεων.

Οι παίκτες της Εθνικής μετά το νέο θετικό κρούσμα, θα υποβληθούν σε νέα τεστ για τον Covid-19, πριν ενσωματωθούν στις αποστολές των ομάδων τους.

Ο διεθνής του ΠΑΟΚ και προσεχώς της Κολωνίας ενημέρωσε άμεσα το περιβάλλον του, που επίσης θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του.

Ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος δεν ήταν στις βασικές επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα στο ματς με την Μπεσίκτας, θα αναχωρούσε αύριο για τη Γερμανία, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Κολωνία, ταξίδι που φυσικά αναβάλλεται.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη ενός θετικού δείγματος Covid-19 στα αποτελέσματα του ελέγχου που διενεργήθηκε σε όλα τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ανδρών άμα τη αφίξει τους στην Αθήνα από την Πρίστινα.

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας, τίθενται σε εφαρμογή οι προβλεπόμενες διαδικασίες, δηλαδή η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της UEFA και η άμεση ενημέρωση των αρμοδίων αρχών της χώρας, καθώς και των ιατρικών επιτελείων των ομάδων».