Mεταγραφή Λημνιού στην Κολονία: Τα λεφτά που παίρνει ο ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος και ο παίκτης

Όλα δείχνουν ότι ο Δημήτρης Λημνιός θα αλλάξει σύντομα φανέλα και θα βγάλει αυτή του ΠΑΟΚ για να φορέσει εκείνη της Κολονίας, καθώς οι δύο ομάδες τα βρήκαν για τη μετακίνηση που θα κοστίσει 3,3 εκατομμύρια ευρώ.

Mεταγραφή Λημνιού στην Κολονία: Τα λεφτά που παίρνει ο ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος και ο παίκτης

Παίκτης της Κολονίας πρέπει να θεωρείται ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Λημνιός, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έγινε δεκτή η πρόταση που έφτασε στα γραφεία του «Δικεφάλου του Βορρά» από τη γερμανική ομάδα ύψους 3,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Από αυτά τα χρήματα, το 10% θα καρπωθεί ο Ατρόμητος, που είχε ποσοστό μεταπώλησης του διεθνούς μεσοεπιθετικού. Συνεπώς ο ΠΑΟΚ θα βάλει καθαρά στα ταμεία του 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το ποσό μπορεί να ανέβει αρκετά περισσότερο, κατά 300 με 500 χιλιάδες ευρώ, αν ο Λημνιός φτάσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών με τη νέα ομάδα του. Με τη σειρά τους οι Θεσσαλονικείς θα κρατήσουν για λογαριασμό τους ποσοστό μεταπώλησης 15% για ενδεχόμενη μελλοντική μεταγραφή του 22χρονου άσου από τους «τράγους».

Τέλος, ο Λημνιός θα υπογράψει συμβόλαιο που θα τον δεσμεύει για τέσσερα χρόνια με την Κολωνία, ενώ θα αμείβεται με 750.000 ευρώ ετησίως.