Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός Βόλου 4-0: Ο Μπαράλες σκοράρει και στα φιλικά

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε ευρεία νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου με 4-0 σε παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός Βόλου 4-0: Ο Μπαράλες σκοράρει και στα φιλικά

Ο Αστέρας Τρίπολης σημείωσε ακόμη μία νίκη στα φετινά φιλικά προετοιμασίας, επικρατώντας με 4-0 του Ολυμπιακού Βόλου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Δύο γκολ σημείωσε ο Μπαράλες και από ένα οι Άλβαρες και Αλί Μπαμπά.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν ένα άστοχο σουτ του Κανελλόπουλου στο 29', αλλά κατάφεραν να κάνουν γκολ τις επόμενες φάσεις που δημιούργησαν.

Στο 32' μια σέντρα-σουτ του Άλβαρες κόντραρε, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 37' ο Μπαράλες εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Γκαρσία σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή και έγινε έτσι το 2-0.

Στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου η αρκαδική ομάδα σημείωσε ακόμη δύο τέρματα.

Στο 51' ο Μουνάφο έκανε μπαλιά ακριβείας στην πλάτη της άμυνας και ο Αλί Μπαμπά με κεφαλιά πέτυχε το 3-0.

Και στο 55' ο Αλάγκμπε μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το γύρισμα και ο Μπαράλες με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφωθεί το 4-0.

Παρ' όλα αυτά ο Αστέρας συνέχισε να κυνηγά το γκολ. Στο 75' πλασέ του Ορόσκο έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι, ενώ την ίδια τύχη είχε και σουτ του Αλί Μπαμπά από πλάγια θέση στο 77'. Στην τελευταία καλή ευκαιρία των Πελοποννησίων στο φιλικό στο 79' ο Μουνάφο κέρδισε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Η σύνθεση του Αστέρα Τρίπολης: Τσιφτσής (60' Παπαδόπουλος), Γκαρσία (46' Κώτσιρας), Άλβαρες (60' Τασουλής), Καστάνιο (46' Χριστόπουλος), Πασαλίδης (60' Σουάρες), Φερνάντεθ (46' Μουνάφο), Βαλιέντε (60' Μπελόκ), Κανελλόπουλος (46' Αλάγκμπε), Τιλίκα (60' Ορόσκο), Σίτο (40' Αλί Μπαμπά), Μπαράλες (60' Τζίμας).