ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας: Όλα για την πρόκριση και τα εκατομμύρια - Οι αποστολές - Το κανάλι

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τρίτη (25/8, 21:00) την Μπεσίκτας στην Τούμπα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας: Όλα για την πρόκριση και τα εκατομμύρια - Οι αποστολές - Το κανάλι

Η πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League θα φέρει βεβαιωμένα έσοδα της τάξης των 8 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ από τους ομίλους του Europa League.

ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: Το κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα

Aν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί απόψε από την τουρκική ομάδα θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του προσπάθεια, αλλά για να βρεθεί στους ομίλους του Europa, θα πρέπει να αποκλείσει ακόμα δύο αντιπάλους.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ, από την οποία απουσιάζουν οι Λέο Μάτος, Ενέα Μιχάι, Νίκα Νινούα: Πασχαλάκης, Ζιβκόβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Λέο Ζαμπά, Λημνιός, Σβιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης.

Γιαλτσίν: «Δεν ασχολούμαστε με την πολιτική - Σε καλύτερη κατάσταση ο ΠΑΟΚ»

Οι Τούρκοι αναχώρησαν από την Τουρκία με προορισμό τη Θεσσαλονίκη χωρίς το «αστέρι» τους τον 28χρονο Σέρβο μεσοεπιθετικό, Άντεμ Λιάιτς. Απόντες από το ματς θα είναι ο 30χρονος Βραζιλιάνος μπακ, Ντούγκλας και ο 28χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός, Ισιμά-Μερέν.

Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο Ιταλός Ντανιέλε Ντοβερί και οι βοηθοί του θα είναι οι Ματέο Πάσερι και Ντάριο Κεκόνι, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τζιανπάολο Καλβαρέσε.

ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: Με τρεις αλλαγές και δίχως VAR

Γύρω από την τουρκική ομάδα θα απλωθεί μια ομπρέλα προστασίας κατά τη διάρκεια της παραμονής της σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, αλλά και στις μετακινήσεις της προς και από το γήπεδο της Τούμπας.

Xωρίς VAR
Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και δεν θα ισχύουν οι πέντε αλλαγές, ούτε και η χρήση VAR. Λόγω της πανδημίας η UEFΑ είχε επιτρέψει τις πέντε αλλαγές στη διάρκεια του 90λεπτου για να βοηθήσει τις ομάδες που αγωνίζονταν κατακαλόκαιρο. Θα ισχύσει το καθεστώς των τριών αλλαγών και σε μόνο σε περίπτωση παράτασης οι ομάδες θα έχουν το δικαίωμα για άλλη μια.

Πέλκας: Μάχη μέχρι τέλους για να περάσουμε την Μπεσίκτας

«Ζωντανά» στο OPEN
Λεπτό προς λεπτό η μάχη του ΠΑΟΚ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League απέναντι στην Μπεσίκτας σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου και σχόλιο του πρώην διεθνούς άσου Αλέξανδρου Τζιόλη.

Ζωντανά, ελεύθερα και αποκλειστικά θα μεταδοθεί από το OPEN TV η ποδοσφαιρική μάχη της 25ης Αυγούστου (21:00) μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μπεσίκτας. Οι φίλαθλοι όλης της Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League λεπτό προς λεπτό σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου σχόλιο του πρώην διεθνούς άσου Αλέξανδρου Τζιόλη.

Τσεμπί: «Έστειλα επιστολή στον Σαββίδη για το ματς ΠΑΟΚ- Μπεσίκτας»

Λίγο μετά τις 20:30 οι Γρηγόρης Ατρείδης και Αλέξανδρος Ξενικάκης θα δώσουν όλο το ρεπορτάζ, τα τελευταία νέα και τις ενδεκάδες των δύο μονομάχων και αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ακολουθεί η post game εκπομπή με όλες τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και την τεχνική ανάλυση του ματς.