Γιαλτσίν: «Δεν ασχολούμαστε με την πολιτική - Σε καλύτερη κατάσταση ο ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σεργκέν Γιαλτσίν έκανε λόγο για ελλιπή προετοιμασία της ομάδας του ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ ενώ είπε ότι δεν τον απασχολεί η πολιτική.

Γιαλτσίν: «Δεν ασχολούμαστε με την πολιτική - Σε καλύτερη κατάσταση ο ΠΑΟΚ»

Στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σεργκέν Γιαλτσίν έκανε λόγο για ελλιπή προετοιμασία της ομάδας του ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον αντίπαλό του.

ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: Ο... Κεμάλ στο βίντεο της άφιξης των Τούρκων στη Θεσσαλονίκη (vid)

Αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις είπε «εμείς είμαστε αθλητές, δεν ασχολούμαστε με την πολιτική».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την προετοιμασία της Μπεσίκτας:

«Είχαμε δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε, υπάρχουν κάποιοι παίκτες που αποχώρησαν, ήρθαν κάποιοι καινούργιοι και προετοιμαστήκαμε όσο πιο καλά μπορούμε για αυτό το ματς. Ξέρουμε τον ΠΑΟΚ που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και αύριο θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς».

Για τον πρώτο του αγώνα ως προπονητής στο Champions League:

«Έχουμε αγωνία, είναι φυσικό να έχουμε αγωνία. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στο Champions League. Eίχαμε μικρό διάστημα για την προετοιμασία, είχαμε τραυματισμούς και είπα στους παίκτες μου να έχουν συγκέντρωση. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα μας, όποιος περάσει θα έχει πολλά οφέλη και ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό ματς σε φιλικά πλαίσια και να προκριθεί η καλύτερη ομάδα».

Για το νοκ άουτ-ματς και την τακτική των δύο ομάδων:

«Είναι δύσκολο το ότι θα είναι μονός ο αγώνας, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι λίγο πιο έτοιμος από εμάς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε δυνατά και με έλεγχο. Οι δύο ομάδες θα παίξουν με τακτική και ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει την τακτική μας και εμείς θα κοιτάξουμε την τακτική του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ παίζει με τρεις αμυντικούς, εμείς όχι, θα είναι δύσκολο το κομμάτι της τακτικής».

Για την προετοιμασία της Μπεσίκτας:

«Θεωρώ ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50 για τις δύο ομάδες. Δεν είχαμε χρόνο να παίξουμε φιλικά παιχνίδια, είχαμε πολλούς τραυματίες, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και έχουμε αγωνία να δούμε τι θα γίνει».

Για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις:

«Εμείς είμαστε αθλητές, δεν ασχολούμαστε με την πολιτική, όταν ήρθαμε εδώ, οι Έλληνες υπεύθυνοι μας φέρθηκαν πάρα πολύ καλά. Ήταν πολύ φιλόξενοι και εμείς θέλουμε να ασχοληθούμε μόνο με το ποδόσφαιρο».