Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ: Παραιτήθηκαν και οι Βόκας, Βλαχοπαναγιώτου!

Δυο ακόμη παραιτήσεις στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ που δεν μπορεί να συγκροτήσει νόμιμη σύνθεση για να εκδικάσει την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης! Παραιτήθηκαν και οι Βόκας, Βλαχοπαναγιώτου. Τι γίνεται με την εκδίκαση

Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ: Παραιτήθηκαν και οι Βόκας, Βλαχοπαναγιώτου!

Δυο ακόμη παραιτήσεις στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ που δεν μπορεί να συγκροτήσει νόμιμη σύνθεση για να εκδικάσει την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης!

Παραιτήθηκαν και οι Βόκας, Βλαχοπαναγιώτου.

Νέες παραιτήσεις από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, καθώς την Παρασκευή με επιστολές τους οι εφέτες Βασιλική Βλαχοπαναγιώτου και Νίκος Βόκας γνωστοποίησαν στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την απόφαση τους.

ΕΠΟ: Μετά την «πάσα» του CAS παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων!

Η κ. Βλαχοπαναγιώτου δηλώνει ότι παραιτείται για «προσωπικούς λόγους», επισημαίνοντας «την αδυναμία συγκρότησης της Επιτροπής», ενώ όπως αναφέρει το dikisports.blogspot.com ο κ. Βόκας έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.

Κούγιας για τις παραιτήσεις από την Επιτροπή Εφέσεων: «Πιθανολογώ ότι τρομοκρατήθηκαν»

Στην επιστολή του αναφέρει:

«Μετά την παραίτηση των δύο εξαίρετων συναδέλφων μου, με τους οποίους ανέπτυξα ένα γόνιμο επιστημονικό διάλογο στο πλαίσιο της γνωστής υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας των ΠΑΕ ΠΑΟΚ – Ξάνθη, παρακαλώ να δεχτείτε και τη δική μου παραίτηση από τη θέση του μέλους της Επιτροπής Εφέσεων της Ομοσπονδίας σας, προκειμένου να εξαλειφθεί κάθε σκιά στο πρόσωπό μου για τα κίνητρα της παραμονής μου.

ΕΠΟ: Μετά τον Φιλόπουλο, παραιτήθηκε και ο Βρυώνης από την Επιτροπή Εφέσεων!

Επιπλέον, προς αποφυγή κάθε παρανόησης, σας γνωρίζω ότι η επιλογή της χρονικής στιγμής της παραίτησής μου συνδέεται αποκλειστικά με την πρόθεσή μου να διευκολύνω την Ομοσπονδία σας να εξαντλήσει τις δυνατότητες αναπλήρωσης των παραιτηθέντων μελών της Επιτροπής Εφέσεων από τα αναπληρωματικά μέλη, ώστε να καταστεί δυνατή η νόμιμη συγκρότησή της και ολοκληρωθεί ομαλά η αγωνιστική περίοδος».

Κούγιας για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης: «Μόνο τακτικός δικαστής με λοβοτομή θα εκδώσει άλλη απόφαση»

Πλέον η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πρέπει να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα την εκλογή νέων μελών της Εφέσεων.

Ο ΠΑΟΚ και οι παραιτήσεις δικαστών!

Αυτή η διαδικασία όμως απαιτεί διάστημα 15 ημερών.

Επιτροπή Εφέσεων ΕΠΟ: Τρία αναπληρωματικά μέλη αρνήθηκαν το διορισμό!

Επιτροπή Εφέσεων: Νέα παραίτηση- Οδεύει προς τη νέα σεζόν η απόφαση για ΠΑΟΚ-Ξάνθη!