Ο ΠΑΟΚ και οι παραιτήσεις δικαστών!

Τα όσα συμβαίνουν με την Επιτροπή Εφέσεων και τις παραιτήσεις Φιλόπουλου και Βρυώνη δεν περνάνε φυσικά απαρατήρητα από τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ και οι παραιτήσεις δικαστών!

Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν με ανοιχτό το στόμα τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες με τους δικαστές της Επιτροπής Εφέσεων. Παραιτήθηκε το πρωί ο πρόεδρος της Επιτροπής Παναγιώτης Φιλόπουλος και εν συνεχεία ο Γεράσιμος Βρυώνης.

Να θυμίσουμε ότι όταν η Εφέσεων είχε αποφασίσει για το -7 του ΠΑΟΚ, το... σκορ στην ψηφοφορία ήταν 2-1. Οι δύο που ψήφισαν υπέρ της τιμωρίας του «Δικεφάλου» ήταν οι Φιλόπουλος και Βρυώνης, ενώ αυτός που δεν ήθελε τιμωρία των «ασπρόμαυρων» ήταν ο Νίκος Βόκας.

Από τον Απρίλιο λοιπόν είχε βάλει ο ΠΑΟΚ σε εφαρμογή έναν μηχανισμό που «στόχευε» στους δύο δικαστές και όταν το CAS γύρισε την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας πίσω στην Εφέσεων, άρχισε νέος κύκλος με «διαρροές» από την Τούμπα και δημοσιεύματα ώστε να παραιτηθούν οι Φιλόπουλος και Βρυώνης, κάτι που εντέλει συνέβη!

Αντιθέτως ο Βόκας, που είχε μειοψηφήσει, δεν έχει παραιτηθεί και λογικά θα παραμείνει στο πόστο του κανονικά. Γεννάται λοιπόν ένα ερώτημα ποιοι θα αντικαταστήσουν τους Φιλόπουλο και Βρυώνη...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο σημερινό (14/7) ΦΩΣ!