Κούγιας για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης: «Μόνο τακτικός δικαστής με λοβοτομή θα εκδώσει άλλη απόφαση»

Με δήλωση του ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στην παραίτηση του Προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Παναγιώτη Φιλόπουλου και του Γεράσιμου Βρυώνη.

Κούγιας για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης: «Μόνο τακτικός δικαστής με λοβοτομή θα εκδώσει άλλη απόφαση»

Δήλωση αναφορικά με την παραίτηση του Προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Παναγιώτη Φιλόπουλου και του μέλους Γεράσιμου Βρυώνη έκανε ο Αλέξης Κούγιας.

ΕΠΟ: Μετά την «πάσα» του CAS παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων!

ΕΠΟ: Μετά τον Φιλόπουλο, παραιτήθηκε και ο Βρυώνης από την Επιτροπή Εφέσεων!

Στη δήλωσή του ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ κάνει λόγο για «αηδιαστική επίθεση εις βάρος τακτικών δικαστών, που δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά να εφαρμόσουν τον Νόμο σε μία αυταπόδεικτη υπόθεση πολυιδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης»

«Οποιοσδήποτε τακτικός δικαστής δικάσει αυτήν την υπόθεση, όπως έκαναν η κα Τσαγκιά, ο κ. Μάρκου, ο κ. Βρυώνης και ο κ. Φιλόπουλος, θα εκδώσει ακριβώς την ίδια απόφαση. Μόνο τακτικός δικαστής που έχει κάνει λοβοτομή θα εκδώσει διαφορετική απόφαση από αυτή που εξέδωσαν όλοι αυτοί οι τακτικοί δικαστές» τόνισε.

Και κατέληξε: «Τα αδιάσειστα στοιχεία είναι συντριπτικά εις βάρος ΠΑΟΚ και Ξάνθης και κανείς δεν μπορεί να τα αγνοήσει, να τα ερμηνεύσει και να τα εφαρμόσει διαφορετικά. Αυτό που κάνουν με τις δημόσιες τοποθετήσεις τους τα διοικητικά στελέχη του ΠΑΟΚ και τα φερέφωνα τους στα ΜΜΕ θα τα πληρώσει ο ΠΑΟΚ διαχρονικά και στο μέλλον, γιατί αυτού του είδους οι συμπεριφορές, εφόσον τις ανέχεται η οικογένεια Σαββίδη, δείχνουν τόσο την ποιότητα των ιδιοκτητών, αλλά και την άποψη τους για το πως λειτουργεί το κράτος δικαίου στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα ούτε εκτελούνται δικαστές φυσικά και ηθικά, ούτε στέλνονται εξορία όταν τιμούν τον όρκο τους και κάνουν το καθήκον τους».