Ταινίες στην τηλεόραση (3/7): Ντιούκς, Στην καρδιά της θάλασσας, Χωρίς διέξοδο

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (3/7): Ντιούκς, Στην καρδιά της θάλασσας, Χωρίς διέξοδο

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Ντιούκς». Τα δύο ξαδέλφια Ντιούκ αφήνουν στην άκρη για λίγο τις ανέμελες βόλτες με το αυτοκίνητο-φετίχ, τον Στρατηγό Λι, για να εμποδίσουν την ύπουλη κατάσχεση της φάρμας τους από τον ανέντιμο επίτροπο της αστυνομίας Μπος Χογκ, ο οποίος έχει ύπουλα σχέδια για όλη την κομητεία του Χάζαρντ. Κινηματογραφική αναβίωση της γνωστής τηλεοπτικής σειράς.

Στις 22:00 το Star θα δείξει την ταινία «Στην καρδιά της θάλασσας». Στο Ναντάκετ του 1850 ένας από τους ελάχιστους διασωθέντες του φαλαινοθηρικού Έσεξ διηγείται στον Χέρμαν Μέλβιλ, κατοπινό συγγραφέα του «Μόμπι Ντικ», τα πραγματικά γεγονότα του τραγικού ναυαγίου, όπως εκτυλίχθηκαν 30 χρόνια πριν.

Την ίδια ώρα ο ΣΚΑΪ θα προβάλει την ταινία «Χωρίς διέξοδο». Ο Σαμ Γκίλεν, κατάδικος που εκτίει μια σκληρή ποινή για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, κατορθώνει να αποδράσει από τη φυλακή. Μετά την απόδρασή του βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Κλάιντι, μιας χήρας με δύο παιδιά, την οποία τρομοκρατεί ένας αδίστακτος επιχειρηματίας με αποκλειστικό κίνητρο το κέρδος.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.