Ταινίες στην τηλεόραση (26/5): Top Gun, Django ο Τιμωρός, Cinderella Man

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (26/5): Top Gun, Django ο Τιμωρός, Cinderella Man

Αρκετές ποιοτικές ταινίες σήμερα στην TV, με την πρώτη χρονικά να είναι το πασίγνωστο «Top Gun» (1986), το οποίο προβάλλεται στις 21:00 από το OPEN TV. Σε μια από τις χαρακτηριστικότερες νεανικές ταινίες του '80, ένας ριψοκίνδυνος πιλότος του αμερικανικού στρατού (Τομ Κρουζ) μετεκπαιδεύεται σε μια σχολή αριστούχων, ερωτοτροπεί με μια όμορφη καθηγήτρια (Κέλι ΜακΓκίλις), ξεπερνά ένα ψυχολογικό τραύμα και κατατροπώνει τους εχθρούς σε μια αερομαχία.

Δύο εξαιρετικές επιλογές υπάρχουν στις 00:00. Αρχικά η «Αυτοκρατορία» (Imperium, 2016) από το STAR, όπου ο Νέιτ Φόστερ (Ντάνιελ Ράντκλιφ) είναι ένας ιδεολόγος νεαρός πράκτορας του FBI, ο οποίος θέλει να αποδείξει την αξία του στο σώμα. Έτσι, αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας μια αποστολή ως μυστικός πράκτορας, διεισδύοντας σε μια φασιστική τρομοκρατική οργάνωση...

Την ίδια ώρα (00:00), το MEGA προβάλλει το «Django, ο Tιμωρός» (Django Unchained, 2012). Ένας Γερμανός κυνηγός επικηρυγμένων (Κρίστοφ Γουόλτς) ελευθερώνει τον σκλάβο Τζάνγκο (Τζέιμι Φοξ) για να τον βοηθήσει στον επικερδή εντοπισμό των αδελφών Μπριτλς. Μετά την επιτυχία της αποστολής δουλεύουν μαζί ως συνεταίροι και αποφασίζουν να αναζητήσουν τη γυναίκα του Τζάνγκο (Κέρι Ουάσινγκτον), η οποία είναι σκλάβα σε μια φυτεία του Νότου. Στο λαμπρό καστ συμπεριλαμβάνονται και οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Σάμουελ Τζάκσον.

Φινάλε στις 01:00 ξανά στο OPEN TV, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε το «Cinderella Man» (2005). Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του πυγμάχου Τζιμ Μπράντοκ (Ράσελ Κρόου), ο οποίος για να θρέψει την οικογένειά του την εποχή του οικονομικού κραχ στην Αμερική, ανέβηκε ξανά στο ρινγκ σε σχετικά μεγάλη ηλικία, έγινε λαϊκό ίνδαλμα και παγκόσμιος πρωταθλητής.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα