Ταινίες στην τηλεόραση (21/5): Cinderella man, Maggie, Τυφλό χτύπημα

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (21/5): Cinderella man, Maggie, Τυφλό χτύπημα

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Cinderella man». Η αληθινή ιστορία του πυγμάχου Τζιμ Μπράντοκ, ο οποίος για να θρέψει την οικογένειά του την εποχή του οικονομικού κραχ στην Αμερική, ανέβηκε ξανά στο ρινγκ σε σχετικά μεγάλη ηλικία, έγινε λαϊκό ίνδαλμα και παγκόσμιος πρωταθλητής.

Στις 23:15 ο Star θα δείξει την ταινία «Maggie». Αντιμετωπίζοντας τα ζόμπι ως πάσχοντες από μια ανίατη ασθένεια και όχι ως απρόσωπη απειλή προς τους υγιείς ζωντανούς, ο Χόμπσον δίνει έναν δραματικό τόνο σε ένα θέμα που κινηματογραφικά εμπνέει κυρίως ταινίες τρόμου, με τον Σβαρτζενέγκερ να είναι παραδόξως ταιριαστός σε έναν ρόλο πέρα από το αναμενόμενο. Περιμένεις να τον δεις σαν τον απόλυτο εξολοθρευτή τεράτων, ενώ είναι απλά ένας πατέρας που ψάχνει ένα αξιοπρεπές τέλος για την κόρη του.

Τα μεσάνυχτα το Mega θα προβάλει την ταινία «Τυφλό χτύπημα». Μία νύχτα ένας άτυχος businessman ονόματι Άλαν Κάμπελ, συναντά τον Τζόνας Άρμπορ, έναν μυστηριώδη άγνωστο που ισχυρίζεται ότι είναι επαγγελματίας εκτελεστής και προσφέρεται να "καθαρίσει" γι αυτόν 5 στόχους δωρεάν. Νομίζοντας ότι είναι φάρσα, ο Άλαν δίνει μια λίστα με ονόματα. Την επόμενη μέρα οι άνθρωποι που βρέθηκαν στην λίστα αρχίζουν να πέφτουν νεκροί ένας-ένας και όλα τα στοιχεία δείχνουν τον Άλαν. Καταδιωγμένος από την αστυνομία αλλά και από ενοχές, ο Άλαν ξεκινά μια μάχη με τον χρόνο για να σταματήσει τις δολοφονίες.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα