Ξαναρχίζουν γυρίσματα οι Άγριες Μέλισσες – Όλοι οι χώροι έχουν απολυμανθεί!

Την επανέναρξη των γυρισμάτων της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου.

Ξαναρχίζουν γυρίσματα οι Άγριες Μέλισσες – Όλοι οι χώροι έχουν απολυμανθεί!

Ότι οι «Άγριες Μέλισσες» ξεκινούν γυρίσματα μέσα στον Μάιο αποκάλυψε η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Real Life».

Μάλιστα, τόνισε πως όλοι οι χώροι έχουν απολυμανθεί με προσοχή. «Έχουμε αγαπήσει όλοι μας πάρα πολύ αυτή τη σειρά, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και φυσικά δεν βλέπουμε την ώρα να ξεκινήσουμε πάλι γυρίσματα.

Όπως μας ενημέρωσε ο παραγωγός μας, Γιώργος Καραγιάννης, αυτά θα ξεκινήσουν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στα μέσα Μαϊου, σε χώρους που πρέπει να σου πω ότι έχουν απολυμανθεί με προσοχή».

Οι εξελίξεις στη σειρά που έχει κερδίσει τους τηλεθεατές αναμένονται καταιγιστικές.

Εξάλλου, η «Ρίζω» από τις «Άγριες Μέλισσες», Ελένη Καρακάση μίλησε για το πώς περνάει στην καραντίνα και αποκάλυψε τι ειπώθηκε στην τηλεδιάσκεψη που είχαν τα μέλη της σειράς.

«Ξεκινάμε γυρίσματα μόλις επιστρέψουμε στην κανονικότητα», είπε μεταξύ άλλων.

Για το πως περνάει το χρόνο του μίλησε μία μέρα νωρίτερα και ο ηθοποιός Γιάννης Κουρακάκης.

Όσο για τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 που μπήκαν «στον πάγο» λόγω κορονοϊού -αν και είπε πώς δεν υπάρχει σαφή εικόνα- η πληροφόρηση που υπάρχει είναι πώς στο διάστημα 5 με 15 Μαΐου θα ξεκινήσουν και πάλι.