Τελικός Champions League σε δυο κανάλια - Ο απόλυτος τηλεοπτικός οδηγός

Τι γίνεται με τη μετάδοση στο διαδίκτυο, ποιοι δημοσιογράφοι θα είναι στην περιγραφή, οι καλεσμένοι στα στούντιο

Τελικός Champions League σε δυο κανάλια - Ο απόλυτος τηλεοπτικός οδηγός

Η βραδιά είναι μεγάλη και τηλεοπτικά. Τελικός Champions League ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ απόψε, στις 22:00 στη Μαδρίτη. Το ματς θα μεταδοθεί τόσο από την ΕΡΤ Sports, όσο και από την Cosmote Sport 1.

Τελικός Champions League: Οι αξέχαστες βραδιές της Λίβερπουλ

Η σχετική ενημέρωση από την ΕΡΤ αναφέρει ότι ο τελικός Champions League θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ Sports, την ΕΡΑσπορ, καθώς και από όλα τα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ (Υβριδική Τηλεόραση, Web TV, συσκευές iOS και Android).

Σε ποια κανάλια θα δούμε Τσιτσιπά και τελικό Τσάμπιονς Λιγκ

Η ποδοσφαιρική πανδαισία στην EPT Sports θα αρχίσει μία ώρα νωρίτερα (21:00) με το Pre game show, το οποίο θα παρουσιάσει ο Ιωσήφ Νικολάου με καλεσμένο στο στούντιο τον Νίκο Νταμπίζα.

Λίβερπουλ-Τόττεναμ: Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ 1,8 δις εκαττομμυρίων

Λίγο πριν από τις 22:00 η σκυτάλη θα πάει στους Βασίλη Μπακόπουλο και Γιώργο Χαϊκάλη, οι οποίοι θα περιγράψουν ζωντανά τον «αγγλικό εμφύλιο». Σαλάχ και Φιρμίνο απέναντι στους Σον και Έρικσεν σε μια μάχη ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Αμέσως μετά την απονομή θα ακολουθήσει το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης, καθώς και πλούσια ανάλυση από τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα.

Τελικός Champions League: Η μάχη της Αγγλίας... στη Μαδρίτη - Τότεναμ εναντίον Λίβερπουλ

Η Cosmote TV ετοιμάζει επίσης… τη δική της μεγάλη βραδιά. Μάλιστα, μέσα από το κανάλι της Cosmote TV στο YouTube θα μεταδοθεί ζωντανά και δωρεάν ο μεγάλος τελικός Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ. Η κίνηση αυτή έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης, επίσης ζωντανής, μετάδοσης του τελικού του Europa League μέσα από το ίδιο κανάλι. Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι λόγω της συμφωνίας με την UEFA, οι παραπάνω μεταδόσεις θα είναι διαθέσιμες μόνο στους χρήστες εντός Ελλάδας.

POLL: Λίβερπουλ ή Τότεναμ στον τελικό του Champions League;

Οι τηλεθεατές θα μπουν στο κλίμα του ντέρμπι πριν από τη σέντρα του αγώνα μέσα από την εκπομπή «UEFA Champions League Final» με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο και θα παρακολουθήσουν τις αφίξεις των αποστολών, ενώ μέσω ζωντανών συνδέσεων με τους απεσταλμένους της COSMOTE TV στην ισπανική πρωτεύουσα Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Αντρέα Παλομπαρίνι, θα ενημερωθούν για τις ενδεκάδες και θα μάθουν τις τελευταίες εξελίξεις πριν οι δύο ομάδες παραταχθούν στο “Metropolitano”.

Κλοπ: Δεν είμαι... looser, κατέχω Παγκόσμιο ρεκόρ

Στο στούντιο της εκπομπής θα βρίσκεται και ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Τάκης Φύσσας, ο οποίος θα κάνει τις δικές του προβλέψεις για τον νικητή. Επίσης, στο «UEFA Champions League Final» θα προβληθούν αποκλειστικές συνεντεύξεις μεγάλων άσων του παρελθόντος, αφιερώματα στις φετινές πορείες των δύο ομάδων, βίντεο με όλες τις ανατροπές της σεζόν και ειδικά αφιερώματα και συνεντεύξεις των δύο προπονητών Γιούργκεν Κλοπ και Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Ποκετίνο: Σπουδαία ομάδα η Λίβερπουλ, όμως εμείς θέλουμε να γράψουμε ιστορία

Στις 22.00 οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουν τον αγώνα και αμέσως μετά την απονομή θα παραμείνουν στο COSMOTE SPORT 1HD, καθώς η εκπομπή «UEFA Champions League Final» θα συνεχιστεί με πλούσιο, αποκλειστικό ρεπορτάζ, ζωντανή εικόνα από Λονδίνο και Λίβερπουλ με τις αντιδράσεις των οπαδών των δύο ομάδων, ανάλυση του τελικού από τον Τάκη Φύσσα, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων και όλο τον απόηχο από τα social media.