Λίβερπουλ-Τόττεναμ: Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ 1,8 δις εκαττομμυρίων

Δυο βρετανικές ομάδες θα συγκρουσθούν στις 10 μμ στη Μαδρίτη για το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ

Λίβερπουλ-Τόττεναμ: Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ 1,8 δις εκαττομμυρίων

Με τους πιο ακριβούς παίκτες του «αγγλικού τελικού», Χάρι Κέιν και Μοχάμεντ Σαλάχ να κοστίζουν 150 εκατομμύρια ευρώ, ο τελικός αυτός είναι ιλιγγιώδους αξίας, σχεδόν 1,8 δισ.ευρώ, αφού η αξία της Λίβερπουλ αποτιμάται στα 950 εκατομμύρια και της Τότεναμ στα 835.

Αυτή τη χρονιά, οι ομάδες θα ανταμειφθούν με αστρονομικά ποσά για τη συμμετοχή τους στο Champions League.

Champions League, Europa League και ευρωπαϊκό Super Cup αναμένεται να αποδώσουν συνολικά στην UEFA περί τα 3,25 δισεκατομμύρια ευρώ!

Από αυτά, τα 2 δισ. ευρώ θα δοθούν στις ομάδες που συμμετείχαν στο Champions League.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος του Σαββάτου στο Μετροπολιτάνο της Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Τότεναμ αναμένεται να γυρίσουν στην πατρίδα πλουσιότερες κατά 100 και πλέον εκατομμύρια ευρώ.

Σε Λίβερπουλ και Τότεναμ διατέθηκαν μόλις 16,613 εισιτήρια για το στάδιο των 67,829 , Η τιμή του ακριβότερου εισιτηρίου είναι 600 ευρώ και του φθηνότερου 70 – στο ενδιάμεσο φάσμα τιμών υπάρχουν κι εκείνα των 450 καθώς και των 180 ευρώ. Οι θέσεις «business» περιλαμβάνουν εισιτήρια, από τη«Deluxe Club» που στοιχίζει 3.900 ευρώ έκαστη έως τη λεγόμενη «Silver» που, έως και 6.900 ευρώ – τιμή που, βεβαίως, δεν περιλαμβάνει μόνο μία θέση με καλή άποψη του γηπέδου αλλά και σαμπάνια, δείπνο, είσοδο σε lounge.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ