Ταινίες στην τηλεόραση (30/11): «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», «Robocop 3», «Interview with a vampire»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τρίτη (30/11).   

Ταινίες στην τηλεόραση (30/11): «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», «Robocop 3», «Interview with a vampire»

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Robocop 3». Στο Ντιτρόιτ του 2028 ο οικογενειάρχης και αδιάφθορος αστυνομικός Άλεξ Μέρφι τραυματίζεται θανάσιμα, δίνοντας στην αδίστακτη πολυεθνική OmniCorp την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα ανθρώπινο ρομπότ-υπερασπιστή του νόμου και να αστυνομεύσει μ’ αυτόν τον τρόπο ολόκληρες τις ΗΠΑ.

Έτος: 1993

Διάρκεια: 105 λεπτά

Σκηνοθεσία: Φρεντ Ντέκερ

Παίζουν: Ρόμπερτ Μπερκ, Νάνσι Αλέν

Στις 21:00 το ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι». Η ιστορία του Έλληνα ναυσιπλόου κι ευεργέτη της Ελλάδας και της Ρωσίας, Ιωάννη Βαρβάκη είναι ένα επικό παραμύθι που ξεκινάει από τα φτωχικά Ψαρά πριν την επανάσταση των Ελλήνων κατά των Τούρκων, φτάνει μέχρι την αυλή της Αικατερίνης της Μεγάλης και τις ρωσικές στέπες και καταλήγει στην επαναστατημένη Ελλάδα του 1821.

Κουρσάροι στο Αιγαίο, πολιτικά παιχνίδια στην αυλή της τσαρίνας της Ρωσίας, η ανακάλυψη κι εκμετάλλευση του χαβιαριού από τον αυτοδημιούργητο Έλληνα Ιωάννη Βαρβάκη, πολύπλοκες συνομωσίες των μεγάλων δυνάμεων της εποχής στην πλάτη των Ελλήνων, έρωτες, φιλίες, προδοσίες και οικογενειακά δράματα συνθέτουν τη μυθιστορηματική ζωή αυτού του παράξενου και ταυτόχρονα τόσο εμβληματικού κι ελκυστικού Έλληνα.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 101 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιάννης Σμαραγδής

Παίζουν: Σεμπάστιαν Κοχ, Κατρίν Ντενέβ, Τζον Κλιζ, Εβγκένι Στίχκιν, Χουάν Ντιέγκο Μπότο, Όλγκα Σουτούλοβα, Λάκης Λαζόπουλος, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Άκης Σακελαρίου, Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Στις 02:30 το Star θα προβάλει την ταινία «Interview with a vampire». Ο Λούις, ιδιοκτήτης φυτείας στη Νέα Ορλεάνη, έχει χάσει την όρεξή του για τη ζωή από τότε που πέθανε η σύζυγός του. Η γνωριμία του με τον Λεστάτ θα καθορίσει τη μοίρα του. Διότι ο Λεστάτ, που είναι βρικόλακας, του προσφέρει την ευκαιρία να γίνει ένα πλάσμα της νύχτας, να γίνει και ο ίδιος βρικόλακας, δηλαδή αθάνατος νεκρός ανάμεσα στους ζωντανούς, με υπερφυσικές ικανότητες και... ακόρεστη δίψα για αίμα!

Ο Λούις δέχεται, όμως με το πέρασμα του χρόνου, συνειδητοποιεί πως τελικά δεν είναι ικανοποιημένος από τον καινούριο τρόπο ζωής του, αρνούμενος να πίνει ανθρώπινο αίμα. Τα πολυτάραχα χρονικά της ζωής ενός βρικόλακα: έρωτες, μίση, προδοσία, μοναξιά, απογοητεύσεις και αέναη δίψα για αίμα.

Έτος: 1994

Διάρκεια: 112 λεπτά

Σκηνοθεσία: Νιλ Τζόρνταν

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Μπραντ Πιτ, Αντόνιο Μπαντέρας, Στίβεν Ρία, Κρίστιαν Σλέιτερ, Κίρστεν Ντανστ.