Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Σε ποιο κανάλι θα δούμε το Wimbledon - Οι ώρες των αγώνων

Το Wimbledon απέκτησε τηλεοπτική στέγη - Σε ποιο κανάλι θα δούμε τους αγώνες Τσιτσιπάς - Τιάφο και Σάκκαρη - Ρους. Οι προγραμματισμένες ώρες διεξαγωγής των αγώνων.

Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Σε ποιο κανάλι θα δούμε το Wimbledon - Οι ώρες των αγώνων

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η Μαρία Σάκκαρη και όλα τα μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου τένις υπόσχονται θέαμα υψηλού επιπέδου στα κορτ του Novasports!

COSMOTE - NOVA: Προβάδισμα για Ολυμπιακό, Premier League, Super League - Πώς προκύπτει η ΕΡΤ

Οι φίλοι του τένις από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου έως και την Κυριακή 11 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, σε αποκλειστική μετάδοση, το φημισμένο τουρνουά τένις Wimbledon με τις σπουδαίες μονομαχίες στα κορτ της Αγγλίας. Όλα τα κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου τένις θα προσφέρουν την μοναδική εμπειρία του παλαιότερου και δημοφιλέστερου τουρνουά στον κόσμο μέσα από τρία κανάλια αφιερωμένα από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ στους συναρπαστικούς αγώνες του Wimbledon. Το 134ο τουρνουά Wimbledon έχει έντονο ελληνικό χρώμα και μεγάλες προσδοκίες από τη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη.

H αυλαία του φετινού Grand Slam ανοίγει την Δευτέρα 28 Ιουνίου με το Novasports1HD να προβάλλει από τις 15:30 και μετά όλους τους αγώνες του Centre Court, το Novasports2HD να προβάλλει από τις 15:00 και μετά όλους τους αγώνες του Court1 ενώ στο Novasports3HD θα μεταδίδονται από τις 13:00 και μετά επιλεγμένοι αγώνες κυρίως από το Court2. Το Σαββατοκύριακο των τελικών, οι αγώνες θα αρχίσουν στις 16:00.

Τέλος, κάθε βράδυ στις 23:30, αμέσως μετά το τέλος της αγωνιστικής ημέρας θα προβάλλονται τα εκτενή στιγμιότυπα των αγώνων απευθείας από το Novasports24HD. Τα στιγμιότυπα των αγώνων, όπως και ο πρώτος αγώνας του Court2 για το διάστημα 28/6-3/7, θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα και μέσω του Web TV του Novasports.gr.

Πρεμιέρα για Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη

O Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη κάνουν πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 28/6 στο Wimbledon! Τα ζευγάρια που θα μεταδοθούν από το Novasports είναι τα εξής (με W οι αγώνες γυναικών):

Novasports1HD-Centre Court-15:30

Djokovic-Draper

Stephens-Kvitova (W)

Murray-Basilashvilli

Novasports2HD-Court 1-15:00

Niculescu-Sabalenka (W)

Tsitsipas-Tiafoe

Swiatek-Hsieh (W)

Novasports3HD-Court 12-13:00

Millman-Bautista Agut (& Web TV)

O'Connell-Monfils

Pliskova-Zidansek (W)

Sakkari-Rus (W)