COSMOTE - NOVA: Προβάδισμα για Ολυμπιακό, Premier League, Super League - Πώς προκύπτει η ΕΡΤ

Πού βρίσκει τηλεοπτική στέγη ο Ολυμπιακός. Cosmote ή Nova το πρoβάδισμα για την Premier League; Ποιος θέλει περισσότερο της Super League και για ποιους προκύπτει ξαφνικά και η ΕΡΤ.

COSMOTE - NOVA: Προβάδισμα για Ολυμπιακό, Premier League, Super League - Πώς προκύπτει η ΕΡΤ

Σε δεύτερο γύρο οδεύει η «αναμέτρηση» των δύο φορέων συνδρομητικής τηλεόρασης Nova και Cosmote TV για τα δικαιώματα της Premier League.

Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Σε ποιο κανάλι θα δούμε το Wimbledon - Οι ώρες των αγώνων

Αυτό αναφέρουν οι typologies ενώ τονίζουν ότι η προσφορά της Nova ήταν πραγματικά μεγάλη για τα δεδομένα του πρωταθλήματος, δείχνοντας τη βούληση για την εξασφάλισή του. Αν δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο, -όπως έγινε με το Ιταλικό Πρωτάθλημα- οι «μονομάχοι» θα κληθούν να καταθέσουν εκ νέου προσφορές σε δεύτερο γύρο για τα δικαιώματα της 3ετίας 2022-25.

Είναι ξεκάθαρο ότι η πρoσφορά της NOVA είναι τέτοια που αλλάζει τα δεδομένα αν και εφόσον είναι αυτή που τελικά θα πάρει τα δικαιώματα της Premier League. Έχει ήδη από πέρυσι και τρεις ΠΑΕ της Super League που έχουν κλειστό συμβόλαιο (Άρης, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα), ενώ ένδειξη σημαντική για τα δικαιώματα των αγώνων του Ολυμπιακού αποτελεί το γεγονός ότι τα φιλικά στην Αυστρία καλύπτονται ήδη από τη NOVA.

Το πιθανότερο είναι η Cosmote -αν χάσει την Premier League- θα στραφεί στο εντός συνόρων τηλεοπτικό προϊόν. Θα προσπαθήσει δηλαδή να πάρει κάποιες από τις ομάδες του λεγομένου «Big-4», δηλαδή τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αν και τι ισχύει με τα μέχρι τώρα δεδομένα για τους «ερυθρόλευκους» είναι αυτό που προαναφέρθηκε.

Θα ασχοληθεί και με τις τηλεοπτικά άστεγες ομάδες που απομένουν, αλλά επειδή κεντρική διαχείριση δεν υφίσταται, κάποιες είναι πιθανό να μείνουν τόσο εκτός NOVA όσο και εκτός Cosmote.

«Αν οι μικροί μείνουν απέξω από τη συμφωνία, τότε να ετοιμάζεται η ΕΡΤ…», αναφέρουν με νόημα οι typologies. Η λύση της Super League TV μάλλον δεν έχει πλέον πολλές πιθανότητες.