Ταινίες στην τηλεόραση (3/6): «Τag», «Διαφυγή», «Συλλάβετε τον Κάρτερ»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη (3/6).

Ταινίες στην τηλεόραση (3/6): «Τag», «Διαφυγή», «Συλλάβετε τον Κάρτερ»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Tag». Μια παρέα φίλων, ο Μπομπ, ο Ράντι, ο Σάμπλ, ο Χόγκι και ο Τζέρι, κάθε Μάιο ξεχνάνε για λίγες μέρες κάθε είδους υποχρεώσεις, επαγγελματικές ή προσωπικές, και συναντιούνται για να παίξουν… κυνηγητό, μένοντας πιστοί σ’ ένα δικό τους έθιμο, που χρονολογείται από τότε που πήγαιναν ακόμα δημοτικό!

Αυτή τη χρονιά η ετήσια διασκεδαστική συνάντηση τους συμπίπτει με το γάμο του Τζέρι, του μοναδικού αήττητου συμπαίκτη τους όλα αυτά τα χρόνια. Και παρόλο, που λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, όλοι τον θεωρούν έναν εύκολο πλέον στόχο, εκείνος δείχνει ετοιμοπόλεμος και ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα αιώνια παιδιά, χτυπάει κόκκινο.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 92 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζεφ Τόμσικ

Παίζουν: Εντ Χελμς, Τζέικ Τζόνσον, Άναμπελ Γουόλις, Χάνιμπαλ Μπουρές, Ίσλα Φίσερ, Ρασίντα Τζόουνς, Λέσλι Μπιμπ, Τζον Χαμ, Τζέρεμι Ρένερ

Μία ώρα αργότερα ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Διαφυγή». Όταν ένας τεράστιος τυφώνας χτυπά τη Φλόριντα, η Χέιλι αγνοεί τις εντολές εκκένωσης για να αναζητήσει τον αγνοούμενο πατέρα της.

Αφού τον εντοπίσει σοβαρά τραυματισμένο στο υπόγειο του πατρικού της, οι δυο τους θα παγιδευτούν από τα ορμητικά νερά που πλημμυρίζουν όλο και περισσότερο το σπίτι. Καθώς ο χρόνος που τους απομένει για να ξεφύγουν από την ισχυρή καταιγίδα εξαντλείται, η Χέιλι και ο πατέρας της ανακαλύπτουν ότι η ανερχόμενη στάθμη των υδάτων είναι το λιγότερο που πρέπει να φοβούνται.

Έτος: 2019

Διάρκεια: 87 λεπτά

Σκηνοθεσία: Αλεξάντρ Αζά

Παίζουν: Κάγια Σκοντελάριο, Μπάρι Πέπερ, Ρος Άντερσον

Στις 22:50 το Mega θα προβάλει την ταινία «Συλλάβετε τον Κάρτερ». Ο Τζακ Κάρτερ (Σιλβέστερ Σταλόνε) εκτελεστής της μαφίας από το Λας Βέγκας, επιστρέφει στη γενέτειρά του, το Σιάτλ, για να παραστεί στην κηδεία του αδερφού του. Εκεί συναντά και πάλι τη σύζυγο του αδερφού του, Γκλόρια (Μιράντα Ρίτσαρντσον), και τη κόρη τους, Ντορίν (Ρέιτσελ Λι Κουκ) που τον υποδέχονται με ψυχρότητα.

Τα πράγματα όμως παίρνουν απρόβλεπτη τροπή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Σιάτλ, ο Τζακ έρχεται σε επαφή με παλιούς γνωστούς και σύντομα υποψιάζεται ότι ο θάνατος του αδερφού του δεν ήταν ατύχημα αλλά δολοφονία.

Όταν οι έρευνές του επιβεβαιώνουν τους φόβους του ο Τζακ αποφασίζει να πάρει εκδίκηση…Στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τους υπεύθυνους για τη δολοφονία του αδελφού του ανέλπιστη σύμμαχος του θα γίνει η Ντορίν!

Πρόκειται για μια δυναμική μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της νουβέλας του Τεντ Λιούις και remake της ομώνυμης βρετανικής αστυνομικής ταινίας του Μάικ Χότζις (1971) με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Κέιν o οποίος όμως κάνει και μια σύντομη εμφάνιση στο remake του Στίβεν Κέι.

Έτος: 2000

Διάρκεια: 95 λεπτά

Σκηνοθεσία: Στίβεν Κέι

Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Μιράντα Ρίτσαρντσον, Ρέιτσελ Λι