Europa League, Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ένας τελικός, δύο κανάλια, τηλεοπτικός οδηγός

Ο τελικός του UEFA Europa League, Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε δύο κανάλια. Η ώρα έναρξης, pre game, post game, ποιοι περιγράφουν, οι καλεσμένοι. Ο απόλυτος τηλεοπτικός οδηγός. Αγγλοϊσπανική κόντρα στον πολωνικό Βορρά, στις ακτές της Βαλτικής.

Europa League, Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ένας τελικός, δύο κανάλια, τηλεοπτικός οδηγός

Τηλεοπτικός οδηγός για τη βραδιά του τελικού του UEFA Europa League. Την Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021, από δύο κανάλια, ο αγώνας Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ΕΡΤ μας ενημερώνει:

Παρακολουθήστε τον Τελικό του UEFA Europa League σε απευθείας και ελεύθερη μετάδοση από την ΕΡΤ1, την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021, στις 22:00, σε περιγραφή του Ηλία Χριστογιαννόπουλου και του Ιωσήφ Νικολάου.

Αγγλοϊσπανική κόντρα στον πολωνικό Βορρά, στις ακτές της Βαλτικής.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αναζητεί το πρώτο της τρόπαιο έπειτα από τέσσερα χρόνια. Επιδιώκει να κερδίσει το UEFA Europa League για δεύτερη φορά, μετά την κατάκτησή του στη Στοκχόλμη το 2017.

Champions League, Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι: Ο Πέδρο Μαρτίνς, τα κανάλια, η ώρα, ποιοι περιγράφουν

Η Βιγιαρεάλ του Ουνάι Έμερι με τους τρεις τίτλους Europa, συμμετέχει στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας της, κουβαλώντας την εξαιρετική κληρονομιά του ισπανικού ποδοσφαίρου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η δράση αρχίζει στις 21:30, με την Pre Game εκπομπή, που θα παρουσιάσει ο Γιάννης Ράνιος. Με καλεσμένο τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου θα μεταφέρουν όλο το παρασκήνιο από την προετοιμασία των ομάδων.

Η σέντρα του Τελικού, στις 22:00, στο Γκντανσκ της Πολωνίας.

Μετά την ολοκλήρωση και της απονομής στη νέα κάτοχο του UEFA Europa League, θα ακολουθήσει η Post Game εκπομπή (00:30 – 02:00), με την ανάλυση, το ρεπορτάζ, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τις καλύτερες φάσεις του Τελικού.

Τετάρτη 26 Μαΐου, Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από το Γκντανσκ της Πολωνίας, ποδοσφαιρικό υπερθέαμα από την ΕΡΤ1.

Μάιος, μήνας τελικών, φυσικά στην ΕΡΤ.

Η COSMOTE μας ενημερώνει:

Την Τετάρτη 26/5 σε ταυτόχρονη ζωντανή μετάδοση από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV & το COSMOTE SPORT 4K

Καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής «UEFA Europa League Show» ο πρώην προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η σέντρα για τον φετινό τελικό του UEFA Europa League θα δοθεί την Τετάρτη 26 Μαΐου στις 22.00 στο «Gdansk Stadium» στην Πολωνία και θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση από την COSMOTE TV. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Βιγιαρεάλ, που θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, διεκδικούν το τρόπαιο σε ένα ντέρμπι που οι φαν του ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν από τα κανάλια COSMOTE SPORT HD (22.00, COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K), καθώς και από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV.

Πριν από την έναρξη του τελικού, η εκπομπή «UEFA Europa League Show» με τους Στέφανο Αβραμίδη και Τόλη Χριστοφοράκη, θα μας βάλει στο κλίμα της αναμέτρησης. Καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής θα είναι ο πρώην προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Μέσα από ζωντανές συνδέσεις με τον απεσταλμένο των καναλιών COSMOTE SPORT HD στο «Gdansk Stadium», Σωτήρη Κωσταβάρα, οι τηλεθεατές θα ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στους δύο φιναλίστ. Η εκπομπή θα προβληθεί ταυτόχρονα από το COSMOTE SPORT 2HD και το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV, στις 20.00.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, το «UEFA Europa League Show» (00.30, COSMOTE SPORT 2HD & YouTube κανάλι της COSMOTE TV) θα επιστρέψει με τον απόηχο, τα καλύτερα στιγμιότυπα και αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών της μεγάλης βραδιάς.