Champions League, Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι: Τηλεοπτικός οδηγός για τον τελικό με... Μαρτίνς, Τσιμίκα

Τηλεοπτικός οδηγός για τον τελικό του Champions League. Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι σε δύο κανάλια. Η ώρα έναρξης, pre game, post game, ποιοι περιγράφουν, ο Πέδρο Μαρτίνς. Ραντεβού στο στάδιο Ντραγκάο του Πόρτο.

Champions League, Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι: Τηλεοπτικός οδηγός για τον τελικό με... Μαρτίνς, Τσιμίκα

Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» το Σάββατο 29/5 σε ένα ντέρμπι που θα μεταδοθεί ζωντανά από το YouTube κανάλι της COSMOTE TV & το COSMOTE SPORT 4K.

Πλούσια κάλυψη του μεγάλου τελικού με διπλή δημοσιογραφική αποστολή της COSMOTE TV στην Πορτογαλία

Από την Τρίτη 25/5 καθημερινή ενημέρωση και αποκλειστικές συνεντεύξεις, μέσα από τις ειδικές εκπομπές «UEFA Champions League Final»

Η κατάκτηση του τροπαίου του φετινού UEFA Champions League «κρίνεται» το Σάββατο 29/5 στις 22.00, ζωντανά στην COSMOTE TV, με την Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι να δίνουν ραντεβού στο στάδιο Ντραγκάο του Πόρτο. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από τα κανάλια COSMOTE SPORT 1HD και COSMOTE SPORT 4K, ενώ θα είναι διαθέσιμος και μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV.

Τελικός Champions League: Επεισόδια στο Οπόρτο

Ενόψει του πολυαναμενόμενου τελικού, τα κανάλια COSMOTE SPORT έχουν ετοιμάσει πλούσια κάλυψη με καθημερινές ειδικές εκπομπές, που ξεκινούν από την Τρίτη 25/5 και περιλαμβάνουν συνεντεύξεις διάσημων καλεσμένων και λεπτομερές ρεπορτάζ από τους απεσταλμένους της COSMOTE TV στην Πορτογαλία.

Πλούσια κάλυψη του τελικού με διπλή δημοσιογραφική αποστολή στην Πορτογαλία.

Συνέντευξη του Πέδρο Μαρτίνς

Το Σάββατο 29/5, πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού, οι τηλεθεατές θα μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης μέσα από την εκπομπή «UEFA Champions League Final» (19.00, COSMOTE SPORT 1HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV). Σε ζωντανή σύνδεση με τους απεσταλμένους της COSMOTE TV στην Πορτογαλία, Στέφανο Αβραμίδη και Χρήστο Σωτηρακόπουλο, οι οικοδεσπότες της εκπομπής Αριάνα Παπαγιάννη, Βασίλης Σαμπράκος και Μιχάλης Τσόχος θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις πριν τον αγώνα και θα μεταφέρουν όλο το παρασκήνιο από το Ντραγκάο. Το πρόγραμμα της εκπομπής περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αποκλειστική συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και του διάσημου DJ Marshmello, ο οποίος θα «ντύσει» μουσικά την τελετή έναρξης του Champions League.

Η σέντρα του ματς Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι θα δοθεί στις 22.00 (COSMOTE SPORT 1HD, COSMOTE SPORT 4K & YouTube κανάλι COSMOTE TV), ενώ μετά την ανάδειξη του νικητή, το «UEFA Champions League Final» (00.30, COSMOTE SPORT 1HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV) θα επιστρέψει με τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης, αποκλειστικές δηλώσεις προπονητών και παικτών και όλα τα παραλειπόμενα.

Καθημερινές εκπομπές «UEFA Champions League Final» με ξεχωριστούς καλεσμένους

Από την Τρίτη 25/5 και καθημερινά έως την Παρασκευή 28/5 στις 21.00 (COSMOTE SPORT 1HD), οι τηλεθεατές θα προετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό, μέσα από την ειδική εκπομπή «UEFA Champions League Final». Η Αριάνα Παπαγιάννη και ο Αντρέα Παλομπαρίνι θα παρουσιάζουν «βήμα-βήμα» όλο το παρασκήνιο της προετοιμασίας των δύο φιναλίστ, ενώ στη συντροφιά τους θα υποδέχονται ξεχωριστούς καλεσμένους, που σχετίζονται με την πορεία των δύο ομάδων μέχρι σήμερα. Στην πρώτη εκπομπή της εβδομάδας (Τρίτη 25/5, 21.00, COSMOTE SPORT 1HD), καλεσμένος θα είναι -μέσω σύνδεσης zoom- ο πρώην προπονητής της Τσέλσι, πρωταθλητής Αγγλίας με τη Λέστερ και πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Κλαούντιο Ρανιέρι.

Στο πλαίσιο των καθημερινών εκπομπών «UEFA Champions League Final» θα φιλοξενούνται, ακόμα, ειδικά αφιερώματα για τις πρωταγωνίστριες ομάδες του τελικού, ενώ θα προβάλλονται και αποκλειστικές συνεντεύξεις αστέρων των δύο ομάδων, όπως των Πεπ Γκουαρντιόλα, Τόμας Τούχελ, Κέβιν Ντε Μπρόινε, Θέσαρ Αθπιλικουέτα κ.ά.

Και στην ΕΡΤ1

Ραντεβού στο στάδιο Ντραγκάο του Πόρτο μας δίνει και η ΕΡΤ1. Με εκπομπή pre-game στις 21:30 σε μετάδοση μόνο για Ελλάδα, στις 22:00 ο μεγάλος τελικός και η απονομή και στις 00:30 εκπομπή post game.

Η ενημέρωση από την ΕΡΤ:

Η ΕΡΤ, πιστή στο ραντεβού της με τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, μεταδίδει τον πιο σπουδαίο αγώνα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο. Το Σάββατο 29 Μαΐου 2021, στις 22:00, παρακολουθήστε τον Τελικό του Champions League σε απευθείας και ελεύθερη μετάδοση από την ΕΡΤ1. Από το Στάδιο «Ντραγκάο» του Οπόρτο, οι Γιώργος Χαϊκάλης και Βασίλης Μπακόπουλος περιγράφουν για τους Έλληνες τηλεθεατές τον αγγλικό «εμφύλιο», ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι.

Η Μάντσεστερ Σίτι αναζητεί το πρώτο της τρόπαιο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, στην πέμπτη σεζόν του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της.

Η Τσέλσι του Τόμας Τούχελ επιδιώκει να επαναλάβει το έπος του 2012, όταν νίκησε την Μπάγερν στο Μόναχο, και να κατακτήσει το Champions League για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Η δράση αρχίζει στις 21:30, με την Pre Game εκπομπή, όπου ο Γιώργος Λυκουρόπουλος φιλοξενεί τον διεθνή ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ Κώστα Τσιμίκα, αντίπαλο των φιναλίστ στην Premier League.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα είναι κοντά στους τηλεθεατές και μετά τη λήξη του τελικού, στο Post Game (00:30 – 02:00), όπου θα σχολιάσει το αποτέλεσμα του αγώνα και θα μιλήσει για ό,τι ενδιαφέρει τον Έλληνα φίλαθλο.

Σάββατο 29 Μαΐου 2021: Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι
Ποδοσφαιρικό υπερθέαμα από την ΕΡΤ1