Μεγάλο Σάββατο: Διαλέξτε ανάμεσα σε Καραφώτη, Τσαμπά, Αδαμαντίδη, Λάλεζα, Κουρκούλη, Κελεκίδου

Πασχαλινό γλέντι υπόσχονται οι εκπομπές για το Μεγάλο Σάββατο. Ανάσταση παρέα με Κώστα Καραφώτη και Γωγώ Τσαμπά ή μήπως με Θέμη Αδαμαντίδη και Παναγιώτη Λάλεζα ή με τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου;

Μεγάλο Σάββατο: Διαλέξτε ανάμεσα σε Καραφώτη, Τσαμπά, Αδαμαντίδη, Λάλεζα, Κουρκούλη, Κελεκίδου

Ανάσταση κλεισμένοι στα σπίτια λόγω καραντίνας και προφανώς οι περισσότεροι θα επιλέξουν μια από τις μουσικές εκπομπές για το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Ένα μεγάλο Πασχαλινό γλέντι υπόσχεται ο ΣΚΑΙ και η εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην εκπομπή που θα αρχίσει στις 21:15. Μεταξύ άλλων θα τραγουδήσουν ο Κώστας Καραφώτης, η Πίτσα Παπαδοπούλου και η Γωγώ Τσαμπά.

Τηλεθέαση: Survivor vs MasterChef χωρίς «Άγριες Μέλισσες» και έρχεται... «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Κουρκούλης, Κελεκίδου, Ζωιδάκης

Στο Mega, ο Νίκος Κουρκούλης «μαζί με την εκλεκτή παρέα του μας περιμένει για ένα Πάσχα γεμάτο κέφι, διασκέδαση και αγαπημένα τραγούδια... για ένα Πάσχα με το Mega». Η εκπομπή θα αρχίσει στις 21:20 και τραγουδούν επίσης η Κέλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Ζωιδάκης.

Λίγο αργότερα, στις 22:00, αρχίζει στην ΕΡΤ η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ!», με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο και μας προσκαλεί σ’ ένα εορταστικό επεισόδιο με εκλεκτούς καλεσμένους.

Netflix: Πέντε ταινίες/σειρές για τις διακοπές του Πάσχα

Αδαμαντίδης, Κοντολάζος, Λάλεζας

«Ο μοναδικός Θέμης Αδαμαντίδης φέρνει στο πλατό μυρωδιές της άνοιξης με το «Γιασεμί» του. Πρώτος στο κέφι και ο Δημήτρης Κοντολάζος, που δίνει τον δικό του τόνο στη βραδιά. Ακόμη, τη μουσική παρέα συμπληρώνουν οι Χρύσπα, Χρίστος Αντωνιάδης, Λούκας Γιώρκας, Αφροδίτη Χατζημηνά, Τάνια Καρρά και ο Βασίλης Μπατής.

Οι αδερφές Στέλλα και Λουκία Βαλάση υπογράφουν την έναρξη της εκπομπής με ύμνους της Μ. Εβδομάδας, ενώ ο Παναγιώτης Λάλεζας απογειώνει το γλέντι υπό τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής.

Καλεσμένοι στην εκπομπή και οι αγαπημένοι: Βάνα Μπάρμπα, Άρια Αγάτσα, Μέμος Μπεγνής, Γιώργος Παράσχος, Στέλιος Κρητικός, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, Μάνος Πίντζης, Άννα Ζηρδέλη, Φιόνα Γεωργιάδη, Μαρία Θωμά, Ρένος Ρώτας, Έλενα Πιερίδου και Θάλεια Καραδημητρίου».