Στην υγειά μας - Σπίτι με το Mega - Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ: Μελάς, Βιτάλη, Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

Τι θα δούμε στις μουσικές εκπομπές το βράδυ του Σαββάτου (20/2/2021). «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με Ζαφείρη Μελά, «Σπίτι με το Mega» με Ελένη Βιτάλη και «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ» με αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου.

Στην υγειά μας - Σπίτι με το Mega - Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ: Μελάς, Βιτάλη, Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

Σαββατόβραδο με Ζεφείρη Μελά, Ελένη Βιτάλη και αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου έχουν προγραμματίσει για το βράδυ του Σαββάτου (20/2/2021) οι μουσικές εκπομπές στην τηλεόραση.

Η Ελένη Βιτάλη στο Σπίτι με το Mega

Ένα μουσικό ταξίδι, με την μοναδική χροιά της Ελένης Βιτάλη, θα ζήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ του Σαββάτου, στο «Σπίτι με το Mega».

Καλεσμένοι της Ελένης Βιτάλη στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά σημαντικοί καλλιτέχνες που ενώνουν τις φωνές τους με τη δική της, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Γιάννης Κότσιρας, η Γιώτα Νέγκα και η Ηρώ Σαΐα.

Special Guests της βραδιάς ο Τάκης Σούκας, ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Η μοναδική αυτή «παρέα» θα μας χαρίσει σπουδαίες μουσικές στιγμές, στις 9 το βράδυ του Σάββατου στο Mega.

Τσικνοπέμπτη, Καθαρά Δευτέρα: Πότε πέφτουν - Οι επόμενες αργίες

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Αφιέρωμα στον Ζαφείρη Μελά

Σε έναν ερμηνευτή με αυθεντική λαϊκή φωνή, τον Ζαφείρη Μελά, εστιάζει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Στο μουσικό μέρος αυτής της μαγικής βραδιάς συμμετέχουν οι: Αντύπας, Γιάννης Ζουγανέλης, Δημήτρης Σταρόβας, Σταν Αντιπαριώτης, Βασιλική Νταντά και Στεφανία Γονίδη χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές.

Ένα μαγικό Σαββατόβραδο γεμάτο επιτυχίες απολαμβάνουν τιμώντας ένα ξεχωριστό καλλιτέχνη οι: Αντώνης Πρέκας, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Μαίρη Μηλιαρέση, Μαρία Παναγοπούλου, Γιώργος Τσούκαλης, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Εύα Χριστοδούλου, Στέλλα Γιαμπουρά, Μάρα Χαρμαντά, Χριστίνα Ορφανίδου, Δημήτρης Κεχαγιάς, Κάτια - Νανά Μάνου και Σπύρος Κυριάκος.

Ευτυχία: Τι έκανε στην ταινία η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη που δεν το είχε ξανακάνει

Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ: Αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, η εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ», με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, είναι αφιερωμένη στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου. Την ανατρεπτική, την πηγαία, την πιο ευθύβολη στιχουργό του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Ατέλειωτες ήταν οι ιστορίες της ζωής της και πολλοί οι σταθμοί στη διαδρομή της, γεγονότα που μας θύμισε, με τόσο ωραίο τρόπο, η ομώνυμη ταινία του Άγγελου Φραντζή. Τη μουσική επένδυση της ταινίας υπέγραψε ο Μίνως Μάτσας, ο οποίος μας μίλησε για αυτή τη μοναδική εμπειρία. Ο συνθέτης διασκεύασε αριστοτεχνικά τις αυθεντικές επιτυχίες, δίνοντάς τους νέα πνοή μέσα από τις ερμηνείες αγαπημένων καλλιτεχνών: Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, η Ασπασία Στρατηγού, ο Βασίλης Προδρόμου, η Σταυρούλα Εσαμπαλίδη, αλλά και η Ματθίλδη Μαγγίρα, μας μετέφεραν στην ατμόσφαιρα της ζωής της μοναδικής στιχουργού.

Στην παρέα μας ο πάντα υπέροχος Κώστας Μακεδόνας, η Χριστιάννα Γαλιάτσου και ο Δημήτρης Κανέλλος. Ακόμη, μαζί μας και οι ηθοποιοί Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Παναγιώτα Βιτεντζάκη, Ευαγγελία Συριοπούλου, Νεφέλη Κουλούρη και ο δημοσιογράφος Κώστας Λασκαράτος.

Το αφιέρωμα συμπληρώνει εξαιρετικό αρχειακό υλικό της ΕΡΤ.
Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, Σάββατο στις 22:00, στην ΕΤ1.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης
Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου, Αλέξανδρος Καραμαλίκης
Υπεύθυνος καλεσμένων: Χρήστος Καρυώτης
Διεύθυνση ορχήστρας: Μανόλης Ανδρουλιδάκης
Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση