Ταινίες στην τηλεόραση (5/1): Η διάσωση, Το νησί του φόβου

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση απόψε (5/1).

Ταινίες στην τηλεόραση (5/1): Η διάσωση, Το νησί του φόβου

Στις 20:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Η εισβολή των ρομπότ». Η Γη έχει κατακτηθεί από τα ρομπότ ενός μακρινού γαλαξία. Όσοι επιζώντες απέμειναν μετά την εισβολή, έχουν περιοριστεί μέσα στο σπίτι τους με ηλεκτρονικά εμφυτεύματα, ώστε να μην μπορούν να βγουν έξω. Αν το κάνουν, ρισκάρουν τη ζωή τους. Αν μείνουν μέσα, θα έχουν έναν αργό θάνατο.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 90 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζον Ράιτ

Πρωταγωνιστούν: Μπεν Κίνγκσλεϊ, Τζίλιαν Άντερσον, Κάλεν Μακάλιφ

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Η διάσωση». Κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι θεωρείται νεκρός μετά από μια σφοδρή καταιγίδα και εγκαταλείπεται από το υπόλοιπο πλήρωμα.

Αλλά ο Γουάτνι είναι ακόμη ζωντανός και ξαφνικά βρίσκεται μόνος σε έναν αφιλόξενο πλανήτη. Έχοντας ελάχιστες προμήθειες, πρέπει να επιστρατεύσει την εφευρετικότητα, την ευφυΐα και το κουράγιο του για να επιβιώσει και να βρει έναν τρόπο να ειδοποιήσει τη Γη ότι είναι ζωντανός.

Εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά, η NASA και μία ομάδα διεθνών επιστημόνων δουλεύουν ακούραστα για να φέρουν πίσω τον «Αρειανό», ενώ ταυτόχρονα τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος σχεδιάζουν μία τολμηρή, αν όχι αδύνατη, επιχείρηση διάσωσης. Καθώς αυτές οι ιστορίες γενναιότητας εξελίσσονται, ο κόσμος ενώνεται για να υποστηρίξει την προσπάθεια επιστροφής του Γουάτνι.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 131 λεπτά

Παίζουν: Ματ Ντέιμον, Τζέσικα Τσάστεϊν, Κέιτ Μάρα, Μάικλ Πένια

Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας