Elite League: Φάιναλ φορ με ...ένταση!

Δεν απέφυγε πάλι την γκρίνια η ΕΟΚ, με την αλλαγή των ζευγαριών του φάιναλ φορ και την επιλογή ξανά των Άνω Λιοσίων

Elite League: Φάιναλ φορ με ...ένταση!

Δυο εβδομάδες έμειναν για το φάιναλ φορ της Elite League που θα διεξαχθεί και φέτος στα Άνω Λιόσια (17-19 Μαΐου). Μετά τις φωνές που υπήρξαν πέρυσι, η ΕΟΚ άλλαξε το σύστημα φέτος, αλλά και πάλι δεν απέφυγε τις …ανορθογραφίες, με την ασάφεια στην προκήρυξη για τα ζευγάρια του φάιναλ φορ. Προφανώς δεν περίμενε ο 7ος να αποκλείσει τον 2ο και κάπως έτσι φώναξε ο Μίλων, θεωρώντας πως έπρεπε να πριμοδοτηθεί εκείνος ως 3ος της κανονικής περιόδου. Η ΕΟΚ έκανε τη …χάρη στον Μίλωνα και στον αγώνα ανόδου θα έχουμε νεοσμυρνιώτικη κόντρα ανάμεσα στον 1ο Πανιώνιο και τον Μίλωνα! Και η …φασαρία έγινε, διότι ο ηττημένος του συγκεκριμένου αγώνα θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία, με τον νικητή του ζευγαριού Ερμής ΣχηματαρίουΗρακλής.

Φωνές είχαμε και από τον Ηρακλή, που νιώθει ριγμένος με την απόφαση της ΕΟΚ να ορίσει και πάλι στην Αθήνα το φάιναλ φορ. Όπως ήταν και το πιο σωστό, οι Θεσσαλονικείς ήθελαν κάπου στη μέση το φάιναλ φορ (π.χ. Καρδίτσα) αλλά η Ομοσπονδία δεν βρήκε κάποιο μέρος που να πληροί τις προϋποθέσεις.

Ο Ηρακλής πρότεινε το Αλεξάνδρειο, με τον Μπομπ Μάνσφιλντ μάλιστα πρόθυμο να καλύψει όλα τα έξοδα των ομάδων, αλλά εδώ …κλώτσησε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, καθώς την Κυριακή 19 Μαΐου υπάρχει το ποδοσφαιρικό ντέρμπι Άρη – ΠΑΟΚ. Και ήρθε …βούτυρο στο ψωμί για την ΕΟΚ, για να μην μπει σε δύσκολη θέση.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, το φάιναλ φορ προβλέπεται συναρπαστικό. Ο Πανιώνιος φαντάζει ακλόνητο φαβορί για το ένα εισιτήριο ανόδου και για το άλλο θα γίνει μάχη. Πιθανότατα μεταξύ Μίλωνα και Ηρακλή, αν και μην υποτιμάμε τον Ερμή Σχηματαρίου μετά τα όσα έχει κάνει φέτος!