Ταινίες στην τηλεόραση (17/9): «Hachico», «Keeping up with the Joneses», «John Wick: Κεφάλαιο 2»

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (17/9): «Hachico», «Keeping up with the Joneses», «John Wick: Κεφάλαιο 2»

Στις 20:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Hachico: Η ιστορία ενός σκύλου».Ο Πάρκερ Γουίλσον, ένας μεσήλικας καθηγητής κολεγίου, περιμαζεύει ένα αδέσποτο σκυλάκι σπάνιας ράτσας με την πρόθεση να βρει το αφεντικό του και να το επιστρέψει. Παρά τις προσπάθειες του όμως κανένας δεν αναζητά τον σκύλο και έτσι ο Πάρκερ αποφασίζει να τον κρατήσει.

Μία ώρα μετά το Star θα δείξει την ταινία «Keeping up with the Joneses». Ο Τζεφ και η Κάρεν Γκάφνι ζουν μια ήσυχη ζωή στα προάστεια όταν δίπλα τους μετακομίζει ένα φαινομενικά εξίσου ήσυχο ζευγάρι, ο Τιμ και η Νταϊάνα Τζόουνς. Σύντομα ο Τζεφ και η Κάρεν αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα εύκολα με τους νέους τους γείτονες. Οι Τζόουνς τα έχουν όλα: είναι όμορφοι, εκλεπτυσμένοι και γοητευτικοί σε ό,τι κι αν κάνουν. Όταν όμως ανακαλύπτουν ότι οι ακαταμάχητοι γείτονες είναι μυστικοί κατάσκοποι, οι ζωές όλων δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιες.

Στις 23:15 μέσα από την ίδια τηλεοπτική συχνότητα θα προβληθεί η ταινία «John Wick: Κεφάλαιο 2». Ο θρυλικός John Wick έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αναγκάζεται όμως να επιστρέψει. Ένας παλιός του εχθρός δίνει ένα τεράστιο ποσό προκειμένου να θανατωθεί. Το «συμβόλαιο θανάτου» είναι διεθνές και πληρωμένοι εκτελεστές από όλο τον κόσμο τον αναζητούν. Ο John όμως δεν είναι εύκολος στόχος.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.