Erick Morillo: Πέθανε ο δημιουργός του «I like to Move It» (vid)

Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο διάσημος DJ Erick Morillo, ο οποίος έγινε διάσημος τη δεκαετία του '90 με το περίφημο ρυθμικό κομμάτι του «I Like to Move it».

Erick Morillo: Πέθανε ο δημιουργός του «I like to Move It» (vid)

H είδηση του θανάτου του Erick Morillo έχει βυθίσει στο πένθος τον κόσμο της μουσικής. Ο δημιουργός ενός από τα μεγαλύτερα χιτ της δεκαετίας του ’90, του πασίγνωστου «Ι like to Move It Move It», ο διάσημος αμερικανός μουσικός και dj Erick Morillo πέθανε σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Ο διάσημος μουσικός παραγωγός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από την αστυνομία, έπειτα από ανώνυμη κλήση που δέχτηκε.

Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση του θανάτου του Erick Morillo βύθισε στο πένθος και τους φαν του γνωστού μουσικού και dj, οι οποίοι τον αποχαιρέτησαν με συγκινητικές αναρτήσεις τους στα social media.

Ο αιφνίδιος θάνατός, σε ηλικία 49 ετών, ήρθε έναν μόλις μήνα μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση μιας γυναίκας, υπόθεση η οποία βρισκόταν πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης.

Την Παρασκευή, μάλιστα, επρόκειτο να παραστεί σε ακροαματική διαδικασία. Η γυναίκα είχε καταγγείλει πως τον περασμένο Δεκέμβριο ο Erick Morillo την κακοποίησε σεξουαλικά, γεγονός το οποίο ο ίδιος αρνούνταν κατηγορηματικά.

Ο Erick Morillo με μια ματιά

Γεννημένος το 1971 στη Νέα Υόρκη και μεγαλωμένος στην Κολομβία η λέξη ρυθμός έγινε συνώνυμο της καθημερινότητάς του από μικρή ηλικία.

Όταν ήταν 11 ετών επέστρεψε στις ΗΠΑ και στις γειτονιές του Νιου Τζέρσεϊ όπου άρχισε σιγά–σιγά να μυείται στα μυστικά της house μουσικής, του νέου μουσικού είδους της εποχής.

Ο Erick Morillo δούλεψε αρχικά ως dj σε διάφορα τοπικά κλαμπ σε κάποιο από τα οποία γνώρισε τον σταρ της λάτιν El General κάνοντας μαζί του τις πρώτες του επιτυχίες.

Παρόλα αυτά ήταν το απίστευτα ρυθμικό κομμάτι του «Ι like to Move It Move It» που τον απογείωσε και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο αφού έπαιζε παντού, από κλαμπ, διαφημίσεις μέχρι ταινίες και ringtones.

Πηγή: in.gr