Δήμος Πειραιά: Παρέλαβε νέα οχήματα πολλαπλών χρήσεων και δίκυκλα (vid)

Με νέα οχήματα πολλαπλών χρήσεων και δίκυκλα ενισχύθηκε ο δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο ανανέωσης και εκσυγχρονισμού των οχημάτων, τα οποία θα διατεθούν στις υπηρεσίες του δήμου.

Δήμος Πειραιά: Παρέλαβε νέα οχήματα πολλαπλών χρήσεων και δίκυκλα (vid)

Συγκεκριμένα, ο δήμος Πειραιά προμηθεύτηκε οκτώ νέα οχήματα τύπου Navara, τα οποία διαθέτουν, μεταξύ άλλων, δεξαμενή νερού και αλατοδιανομέα, καθώς και δέκα δίκυκλα τύπου Astra.

Μπήκαν οι υπογραφές για την ανάπλαση της περιοχής Αγίου Διονυσίου στον Πειραιά

Τα οχήματα θα διατεθούν στα τμήματα της Καθαριότητας, της Οδοποιίας, του Ηλεκτροφωτισμού, των Κήπων, των Σχολικών Κτιρίων και όπου αλλού χρειαστεί.


Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε ότι η νέα παραλαβή των οχημάτων εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια αναβάθμισης του στόλου και των μηχανημάτων σε διάφορους τομείς του δήμου Πειραιά, τα οποία θα συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη.

Ανάπλαση Μικρολίμανου: Κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών σε καταστήματα (vid, pic)

Ο κ. Μώραλης σημείωσε ότι πρόκειται για οκτώ αυτοκίνητα και δέκα μηχανάκια για τις υπηρεσίες του δήμου, τα οποία αποτελούν χρήσιμα εργαλεία για τις υπηρεσίες: «Έχουμε ξεκινήσει με τον αντιδήμαρχο κύριο Ρέππα έναν σχεδιασμό, ο οποίος συνεχίζεται από την προηγούμενη δημαρχιακή περίοδο και θα ακολουθήσει κι άλλος διαγωνισμός εντός του 2020, προκειμένου να προμηθευτούμε κι άλλα οχήματα, τα οποία θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα στην πόλη μας, επενδύοντας τα χρήματα των δημοτών μας από τα ανταποδοτικά έσοδα σε υπηρεσίες που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής τους».

Πύργος Πειραιά: Υπογραφές για επένδυση €50 εκατ. - Έρχεται ανάπλαση του ΣΕΦ

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Πειραιά επεσήμανε ότι η δημοτική αρχή κινείται στη σωστή κατεύθυνση, καθώς παρά το μειωμένο προσωπικό γίνεται μια συστηματική δουλειά και η πόλη βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

Καταλήγοντας, ο κ. Μώραλης σημείωσε: «Θέλουμε να έχουμε πιο ψηλά τον πήχη, να κάνουμε κι άλλα βήματα μπροστά, ενισχύοντας τον στόλο μας και όλα τα εργαλεία που μας είναι απαραίτητα, προκειμένου ο Πειραιάς να είναι μια καλύτερη πόλη σε όλα τα επίπεδα».

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του ανέφερε ότι, όπως είχε δεσμευτεί η δημοτική αρχή στην αρχή της νέας περιόδου, ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του στόλου συνεχίζεται και θα συνεχιστεί και στο μέλλον με νέες προμήθειες.

Ο κ. Ρέππας σημείωσε ότι τα οκτώ οχήματα θα διανεμηθούν σε όλες τις υπηρεσίες του δήμου, όπως στα συνεργεία, στους κήπους και στην καθαριότητα, ενώ τα δέκα μηχανάκια θα διατεθούν στο προσωπικό για καλύτερη εποπτεία όλων των εργασιών.

«Εξοπλίζουμε το προσωπικό μας με νέα σύγχρονα οχήματα, τα οποία θα συμβάλλουν στο έργο της καθαριότητας καθώς και όλων των υπηρεσιών. Πιστεύω ότι σιγά σιγά κερδίζουμε τη ''μάχη'' της καθημερινότητας και με τη διάθεση του προσωπικού για εργασία και με την παραλαβή των νέων οχημάτων», σημείωσε ο κ. Ρέππας.