Το πρώτο πρόστιμο για τρέξιμο στη Θεσσαλονίκη!

Μετά την πρώτη ημέρα της απαγόρευση κυκλοφορίας, «έπεσε» το πρώτο πρόστιμο στην Θεσσαλονίκη για τρέξιμο

Το πρώτο πρόστιμο για τρέξιμο στη Θεσσαλονίκη!

Από εχθές Δευτέρα στις 6:00 το πρωί ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας. ώστε να αποτρέψει τους πολίτες που μετακινούνται άσκοπο, με σκοπό να περιοριστεί η μετάδοση του ιού. Η Ελληνική Αστυνομία είχε εντολή την πρώτη μέρα να είναι ελαστική στα πρόστιμα. Από σήμερα Τρίτη τα μέτρα ισχύουν κανονικά.

Σε μια γυναίκα που βγήκε για τζόκινγκ επιβλήθηκε το πρώτο πρόστιμο των 150 ευρώ για παράβαση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στη Θεσσαλονίκη.

Σκλαβενίτης και e-food: Φέρνουν τα ψώνια στο σπίτι

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, η γυναίκα βγήκε για το πρωινό της τζόκινγκ στην παραλία της Θεσσαλονίκης ωστόσο σε έλεγχο που της έκαναν αστυνομικοί διαπιστώθηκε ότι δεν έχε μαζί της τα απαραίτητα έγγραφα για την κυκλοφορία.

Η γυναίκα υποστήριξε ότι είχε έτοιμα τα χαρτιά αλλά τα ξέχασε στο σπίτι. Έτσι οι αστυνομικοί της επέβαλαν πρόστιμο 150 ευρώ με την ίδια να λέει ότι θα κάνει ένσταση κάτι το οποίο προβλέπεται.

Μαρινάκης: «Όπως είχε πει ο Καζαντζάκης: Η πέτρα, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει»

Σημειώνεται ότι χθες, πρώτη μέρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας γινόντουσαν έλεγχοι σε όλη την Ελλάδα ωστόσο καθώς ήταν η πρώτη μέρα δεν επιβλήθηκαν πρόστιμα, κάτι το οποίο γίνεται από σήμερα.