Σκλαβενίτης και e-food: Φέρνουν τα ψώνια στο σπίτι

Οι εταιρείες Σκλαβενίτης και e-food συνεργάζονται για την παράδοση των προϊόντων στο σπίτι των καταναλωτών.

Σκλαβενίτης και e-food: Φέρνουν τα ψώνια στο σπίτι

Το σχέδιο συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας Σκλαβενίτη και της πλατφόρμας του e-food τέθηκε από τη Δευτέρα (23/3) σε εφαρμογή δοκιμαστικά στο Περιστέρι.

Λόγω του περιορισμού στην κυκλοφορία των καταναλωτών αυτή την περίοδο εξαιτίας του κορονοϊού, έχει σκοπό να τροφοδοτεί με προϊόντα όσους δεν επιθυμούν να επισκέπτονται σούπερ μάρκετ.

Μέσα από την πλατφόρμα του e-food οι χρήστες του έχουν την δυνατότητα να παραγγείλουν κάποια από τα 2.500 βασικά προϊόντα από όλες τις κατηγορίες (τρόφιμα, φρούτα, χαρτικά, καθαριστικά κ.α.) για να έρθουν στον χώρο τους.

To μίνιμουμ της παραγγελίας είναι 30 ευρώ και η πληρωμή γίνεται online μέσω κάρτας. Παραγγελίες που θα πραγματοποιούνται έως τις 4.00 μ.μ. θα εξυπηρετούνται την ίδια ημέρα.

Μετά από τις 4 μ.μ θα εξυπηρετούνται την επόμενη ημέρα. Αν το σχέδιο πετύχει θα προστεθούν νέες περιοχές στην Αθήνα και αργότερα στην Θεσσαλονίκη και την επαρχία.

Η συνεργασία της μεγαλύτερης αλυσίδας λιανεμπορίου της χώρας με την e-food της δίνει πρόσβαση σε ποιο νεανικά κοινά που φέρεται να είναι ένα από τα ζητούμενα της διοίκησης της Σκλαβενίτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξυπηρέτηση των e-shops και των delivery θα συνεχίσει ακόμη και αν παρθεί πίσω το μέτρο της λειτουργίας της Κυριακής.