Η Μαρία Χούκλη στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μητσοτάκη

Στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου εντάχθηκε η γνωστή δημοσιογράφος, Μαρία Χούκλη. Ο ρόλος της δίπλα στον πρωθυπουργό. 

Η Μαρία Χούκλη στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μητσοτάκη

Στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου εντάχθηκε η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη. Η γνωστή δημοσιογράφος, λοιπόν, θα σταθεί στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σύμφωνα με το ΦΕΚ της 22ας Αυγούστου, ο διορισμός της κυρίας Χούκλη ισχύει από τις 9 Ιουλίου.

Η δημοσιογράφος αναλαμβάνει τη θέση ειδικής συμβούλου στο Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Χρήστου – Γεώργιου Σκέρτσου. Σύντομο βιογραφικό Η Μαρία Χούκλη γεννήθηκε στις Σέρρες το 1961 και σπούδασε νομικά στη Θεσσαλονίκη, πριν εργαστεί ως δικηγόρος επί δύο χρόνια.

Το 1987 άρχισε να εργάζεται στην ΕΤ3 και αργότερα δούλεψε σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ενώ το 2001 επέστρεψε στην κρατική τηλεόραση. Παρουσίασε εκπομπή για βιβλία (Για μια θέση στο ράφι), και την εκπομπή Ομιλείτε Ελληνικά για τη σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας. Το 2007 ήταν η συντονίστρια στην «τηλεμαχία» πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Εργάστηκε ακόμα ως εκφωνήτρια στο ραδιόφωνο και μέχρι το καλοκαίρι του 2010 ήταν η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΤ. Στις 2 Σεπτεμβρίου 2010 ανακοινώθηκε η ένταξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ως παρουσιάστριας του κεντρικού καθημερινού δελτίου ειδήσεων του σταθμού ενώ έχει εκλεγεί επανειλημμένα «Δημοσιογράφος της χρονιάς».